reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny mam mega problem.......
Ogólnie to prowadzi mnie teraz taki lekarz od niepłodności ale on pracuje daleko więc na monitoring chodzę w moim mieście do mojej byłej lekarki która nie bardzo już miałam zapał by mnie leczyć.
No i byłam u niej w poniedziałek a ona że nie da mi pregnylu bo po co mnie chemia ładować. A po wizycie napisałam do tego lekarza mojego nowego i wysłałam mu USG. I on mi wypisał receptę i zlecenie na Pregnyl i wzięłam zastrzyk u rejonowej pielęgniarki. I jutro idę do tej lekarki sprawdzić jak tam owulacja. Ale nie chcę jej mówić że brałam zastrzyk i tłumaczyć niczego. Czy ona zobaczy np po śluzówce że jestem po pregnylu ?

Hej dziewczyny mam mega problem.......
Ogólnie to prowadzi mnie teraz taki lekarz od niepłodności ale on pracuje daleko więc na monitoring chodzę w moim mieście do mojej byłej lekarki która nie bardzo już miałam zapał by mnie leczyć.
No i byłam u niej w poniedziałek a ona że nie da mi pregnylu bo po co mnie chemia ładować. A po wizycie napisałam do tego lekarza mojego nowego i wysłałam mu USG. I on mi wypisał receptę i zlecenie na Pregnyl i wzięłam zastrzyk u rejonowej pielęgniarki. I jutro idę do tej lekarki sprawdzić jak tam owulacja. Ale nie chcę jej mówić że brałam zastrzyk i tłumaczyć niczego. Czy ona zobaczy np po śluzówce że jestem po pregnylu ?

Nie ma innego lekarza w okolicy? 😉

Też te miałam bardzo jestem niezadowolona bo ani razu mi nie pokazy pozytywu... Tzn ja wiem ze mogło nie być piku ale czasem katowałam się przez 3 Godz bez siku i picia to wychodziły troszkę ciemniejsze 🤣🤣 wiec mówię coś jest nie tak jeżeli nie ma różnicy jak sikam czy nie wcześniej 😁 i obserwowałam śluz 🤣
Mam te same swierzo zamowione i mi działają jak należy.

reklama
Do góry