Bridget_Ben
Fanka BB :)
DziekujeI ja tobie rowniezI tego Ci życzę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujeI ja tobie rowniezI tego Ci życzę !
Oboje mamy dosyc dzis wymyslil ze chce w ogrodku a u nas wszytsko widac jak ktos przechodziMąż jeszcze nie ma dosyć? mój śmieje się, że od ślubu tyle sexu nie uprawialiśmy
moj maz zadowolony z intensywności ale ja mam dość , jakas aseksualna sie zrobiłam , nic mi sie nie chceMąż jeszcze nie ma dosyć? mój śmieje się, że od ślubu tyle sexu nie uprawialiśmy
A tego mi już nie dopowiedziała.. Ale też tak zrobieMi gin kazał brać dupka przez 10 dni zrobić test i jak wyjdzie pozytywny brać dalej jak nie to przerwać
Ile dni od owulacji? Zacznij od testuZostało 5 dni do @ zrobic test czy isc na betę dłużej nie wytrzymam...
Ananas i morele mozesz caly cykl ja tak jadłam o i polecam grejfruta albo poł dziennie w czasie dni płodnych podobno sprawia ze srodowisko pochwy jest przyjemniejsze dla plemników, aż same sie proszą o wejscie przy takim komplecieGratulacje przekonalyscie mnie, ja w tym cyklu tez zaopatrze sie w te przysmaki. Czyli jak pamietam morele przed owu, w owu ogorkowa a po owu ananas?