reklama
Wolę jutro z porannego przynajmniej jak nie wyjdzie to nie będę miała złudzeń już tyle razy wydawało mi się że jestem w ciąży że ta jedna noc nic nie zmieni.a pragnienie jest wielkie. A wgl to ten cykl już spisałam na straty po owulacji. Bo zawsze 2 -3 dni po owulacji bolały mnie piersi albo miałam zachcianki albo było mi nie dobrze. A w tym cyklu nic a nic piersi zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy ja myślałam że przyjdzie @.Zrób dziś
Oho to z niecierpliwością czekamy razem [emoji16]Hej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się soboty [emoji85][emoji87]
Martxx1
Fanka BB :)
Wolę jutro z porannego przynajmniej jak nie wyjdzie to nie będę miała złudzeń już tyle razy wydawało mi się że jestem w ciąży że ta jedna noc nic nie zmieni.a pragnienie jest wielkie. A wgl to ten cykl już spisałam na straty po owulacji. Bo zawsze 2 -3 dni po owulacji bolały mnie piersi albo miałam zachcianki albo było mi nie dobrze. A w tym cyklu nic a nic piersi zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy ja myślałam że przyjdzie @.
Dlatego może jest inny, bo udany?
Mrufka®®®
No i ta inność może być objawemWolę jutro z porannego przynajmniej jak nie wyjdzie to nie będę miała złudzeń już tyle razy wydawało mi się że jestem w ciąży że ta jedna noc nic nie zmieni.a pragnienie jest wielkie. A wgl to ten cykl już spisałam na straty po owulacji. Bo zawsze 2 -3 dni po owulacji bolały mnie piersi albo miałam zachcianki albo było mi nie dobrze. A w tym cyklu nic a nic piersi zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy ja myślałam że przyjdzie @.
Gabson123
Być może ja jak wytrzymam do tego czasu i jak @ nie będzieBędę testować w piątek i ewentualnie e niedzielę. Kto ze mną? [emoji3]
Bridget_Ben
Alez tu dzis cis dobre woesci z rana moj prawie pozytyw rano okazal sie pozytywny wieczorem(testy owulacyjne) seksy byly kazdego dnia takze trzymajcie kciuki dzis poprawimy jestem bardzo dobrej mysli. 9 lat temu 1 czerwca gdy zrobilam test okazalo sie ze bylam w ciazy oby i ten czerwiec okazal sie laskawy Ktoras z was pisala o owulacyjnych rano ze zaluje ze nie robila wieczorem ja robilam 2 razy dziennie I wielkiej roznicy w kolorze nie ma
Bridget_Ben
Czekam z niecierpliwoscia na testujace mamusie I bardzo trzymam kciuki
Nelja
I tego Ci życzę !oby i ten czerwiec okazal sie laskawy
reklama
Olka2729
Mąż jeszcze nie ma dosyć? mój śmieje się, że od ślubu tyle sexu nie uprawialiśmyAlez tu dzis cis dobre woesci z rana moj prawie pozytyw rano okazal sie pozytywny wieczorem(testy owulacyjne) seksy byly kazdego dnia takze trzymajcie kciuki dzis poprawimy jestem bardzo dobrej mysli. 9 lat temu 1 czerwca gdy zrobilam test okazalo sie ze bylam w ciazy oby i ten czerwiec okazal sie laskawy Ktoras z was pisala o owulacyjnych rano ze zaluje ze nie robila wieczorem ja robilam 2 razy dziennie I wielkiej roznicy w kolorze nie ma