reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wolę jutro z porannego przynajmniej jak nie wyjdzie to nie będę miała złudzeń 😁 już tyle razy wydawało mi się że jestem w ciąży że ta jedna noc nic nie zmieni.a pragnienie jest wielkie. A wgl to ten cykl już spisałam na straty po owulacji. Bo zawsze 2 -3 dni po owulacji bolały mnie piersi albo miałam zachcianki albo było mi nie dobrze. A w tym cyklu nic a nic piersi zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy ja myślałam że przyjdzie @.

Hej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się soboty [emoji85][emoji87]
Oho to z niecierpliwością czekamy razem [emoji16]

Wolę jutro z porannego przynajmniej jak nie wyjdzie to nie będę miała złudzeń 😁 już tyle razy wydawało mi się że jestem w ciąży że ta jedna noc nic nie zmieni.a pragnienie jest wielkie. A wgl to ten cykl już spisałam na straty po owulacji. Bo zawsze 2 -3 dni po owulacji bolały mnie piersi albo miałam zachcianki albo było mi nie dobrze. A w tym cyklu nic a nic piersi zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy ja myślałam że przyjdzie @.

Dlatego może jest inny, bo udany? 😁😁

No i ta inność może być objawem ✊✊✊✊

Alez tu dzis cis dobre woesci z rana:) moj prawie pozytyw rano okazal sie pozytywny wieczorem(testy owulacyjne) seksy byly kazdego dnia takze trzymajcie kciuki dzis poprawimy😂 jestem bardzo dobrej mysli. 9 lat temu 1 czerwca gdy zrobilam test okazalo sie ze bylam w ciazy oby i ten czerwiec okazal sie laskawy:) Ktoras z was pisala o owulacyjnych rano ze zaluje ze nie robila wieczorem ja robilam 2 razy dziennie I wielkiej roznicy w kolorze nie ma

reklama
Alez tu dzis cis dobre woesci z rana:) moj prawie pozytyw rano okazal sie pozytywny wieczorem(testy owulacyjne) seksy byly kazdego dnia takze trzymajcie kciuki dzis poprawimy😂 jestem bardzo dobrej mysli. 9 lat temu 1 czerwca gdy zrobilam test okazalo sie ze bylam w ciazy oby i ten czerwiec okazal sie laskawy:) Ktoras z was pisala o owulacyjnych rano ze zaluje ze nie robila wieczorem ja robilam 2 razy dziennie I wielkiej roznicy w kolorze nie ma
Mąż jeszcze nie ma dosyć? 😁mój śmieje się, że od ślubu tyle sexu nie uprawialiśmy 😄

Do góry