Nie stresuj się ja zdałam za 7 razemMala wstala, uciekam zaraz po test.
Stresuje sie jak przed prawkiem......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się ja zdałam za 7 razemMala wstala, uciekam zaraz po test.
Stresuje sie jak przed prawkiem......
Wysylam Ci usciski :* trzymaj sie i zagladaj tutaj do nasJeszcze w szpitalu. Jakoś się trzymam
Ginekolog kazał szaleć dwa cykle bwz monitoringuMożesz nie mieć owu przy pcos. Polecam sprawdzić u ginekologa. Może będziesz potrzebowała stymulacji.
Coś tam się przebija chyba !Dziewczyny kijowo sie dzisiaj czuje..
I z racji tego i moich wczesniejszych "przygod" zrobilam to co nizej...
Czy tam cos widac czy ja mam schizy..
Ten test co jest na zdjęciach wyżej to co generalnie nie polecam...to jest tzw "marka własna" to w większości mega badziew (tanio wyprodukowany ale marża na tym jest całkiem spora) Zaznaczam, ze testy mogą być ok ale mając wybór lepiej kupić coś innego Kiedyś przez moje ręce przeszła inna marka własna (już jej nie ma) test ciążowy w zakupie poniżej 2 zł sprzedawany za 10 zł...Można kupić testy w dobrej cenie, ale to są znane firmy produkujące dany produkt, który jest na rynku od lat. Przy marce własnej jest -set różnych produktów i bardzo często każdy z innej bajki. Tu chodzi o zarobek a nie o jakość produktów, a te bywają "średnie".
Ni3 zgodzę się. Nie wszystkie amrki wlanse to buble.Np test Marka własna z APTEKI DOZ za 7zl są rewelacyjne. Czułość 10 i jak jesteś ciąża to nawet cień ja pokaże... Sprawdzałam Na sobie i dużo dziewczyn tak ze [emoji4]