reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

30 km? Wow [emoji846]ja ostatnio wyciągnęłam rower żeby młodego w foteliku powozić, bo już z nudów w domu po ścianach chodził i zrobiłam może z 5 i później tak tylek mnie bolał od siodełka że usiąść nie mogłam [emoji1751] ale to pewnie dlatego że z dwa lata nie jeździłam wcale[emoji6]
Kupiłam pokrowiec taki "zmiękczajacy" na siodełko ale na dłuższe trasy mam spodenki z wkładką żelową. Jest kolosalne różnica bo bez to na tyłek jest problem aby usiąść

reklama
Możesz nie mieć owu przy pcos. Polecam sprawdzić u ginekologa. Może będziesz potrzebowała stymulacji.
Dziewczyny myślicie, że przy PCOS testy owu nie wykryją owu? [emoji1787] Czy jednak wykrywają mam juz 17 dc a kreski lekko różowieją, chyba nic z tego w tym miesiącu

Możesz nie mieć owu przy pcos. Polecam sprawdzić u ginekologa. Może będziesz potrzebowała stymulacji.
Mam Pcos stwierdzone 2lata temu. To jest 8 cykl starań, 4 stymulowany i w tych cyklach 2x wyszedł mi pozytywny test owu. A wczoraj dziwna sytuacja bo testy owu bledziutkie a gin mi powiedziała że owu dzisiaj albo jutro (tzn wczoraj albo dzisiaj) i kazała wziąć ovitrelle i działać. Na pytanie i testy powiedziała żeby przy pcos się nimi zbytnio się sugerować tylko postawić na monitoring. I tak jak w 17dc mi wychodziły pozytywne tak wczoraj był 13dc i owu lada moment a testy blade

Moje tsh to 2,4 i tak sie zastanaeiam czy to nie za wysoko. Moj ginekolog twierdzi, ze jest ok, natomiast z tego co czytam zalecana wartosc podczas staran jest w okolocy 1,5.
Ja zaszłam w ciążę ze tsh 8,5 także wszystko jest możliwe 😉 wtedy jeszcze nie wiedziałam że coś mi dolega oczywiście.😊 Byłam wczoraj u endo mówiła że do 2,5 to jeszcze bezpieczne dla ciąży powyżej już nie bardzo. Moje na ten moment wynosi 1,47 ale ciąży niestety jak narazie brak ☹️ biorę letrox 75

Pokaż kreseczki, przynajmniej się Twoimi nacieszymy 🤣🤣🤣
[/QUOTE
Hejo, już sąma nie wiem. Na żywo widać cień ale może to resztki pregnylu😞 jadę po południu na betę bo mi głowa odpadnie od myślenia 🥴

Załączniki

• 20200521_082200.jpg
    20200521_082200.jpg
    349,2 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Do góry