reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej 🙂 jestem po wizycie u gin. Dzisiaj dostałam 2 okres od poronienia. Miałam zabieg lyzeczkowania 20 marca 2020. Lekarz dał nam zielone światło i powiedział że wszystko jest ok😍 dodatkowo potwierdził, że pandemia covid 19 nie jest przeciwwskazaniem do staran! Więc dziewczęta do dzieła! Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!❤
Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn :) ja za parę dni zaczynam 😁zobaczę co mi ten cykl przyniesie.

reklama
Hej [emoji846] jestem po wizycie u gin. Dzisiaj dostałam 2 okres od poronienia. Miałam zabieg lyzeczkowania 20 marca 2020. Lekarz dał nam zielone światło i powiedział że wszystko jest ok[emoji7] dodatkowo potwierdził, że pandemia covid 19 nie jest przeciwwskazaniem do staran! Więc dziewczęta do dzieła! Trzymam kciuki za wszystkie staraczki![emoji173]
Trzymam kciuki [emoji110] też czekam na zielone światło [emoji847]

Hej 🙂 jestem po wizycie u gin. Dzisiaj dostałam 2 okres od poronienia. Miałam zabieg lyzeczkowania 20 marca 2020. Lekarz dał nam zielone światło i powiedział że wszystko jest ok😍 dodatkowo potwierdził, że pandemia covid 19 nie jest przeciwwskazaniem do staran! Więc dziewczęta do dzieła! Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!❤
Oczywiście, że nie jest przeciwskazaniem! Super! 🥰🙈

Hej dziewczyny. Plamienia, przechodzi, brudzenia, przechodzi.... I tak od piatku....

Dzisiaj zrobiłam po południu test, jestem 6-7 dni po owu. I jestem 7 dni po pregnylu. Wyszedł piękny cień ale wiem że to Pregnyl. Będę robić codziennie i sprawdzać kiedy kreska zniknie. Także, macie królika doświadczalnego jakbyście potem chciały wiedzieć ile Pregnyl utrzymuje się w organizmie. Parę cykli temu był biały test już 5 dni po wzięciu. A czasami się utrzymuje do 10.... Więc ciekawe co się okaże.

Robię to z ciekawości takimi samymi testami bo trzy miesiące temu 8 dni po pregnylu była biel, a 9 dni po pregnylu była kreska. I zgłupiałam, niedowierzaniem ale narobiłam sobie nadzieji. A nawet lekarz mówi że nie wie co to było.

reklama

Załączniki

• 20200513_040907.jpg
    20200513_040907.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 128
Do góry