reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? 😮😮😮 Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..
Widac cien! a to nie jest 25ml/u ?

reklama
Widac cien! a to nie jest 25ml/u ?
I tak nie cieszę się bo czekam na dalszy ciąg wydarzeń.. Może być jeszcze różnie.. Może jutro być biało.. Ale fajne uczucie zobaczyć coś wkoncu choć raz na teście 🤦‍♀️

Załączniki

• 15882356736063346924898986429814.jpg
    15882356736063346924898986429814.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? 😮😮😮 Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..

Tak ja widze

Widać delikatnie😁

Hej dziewczyny :) u mnie 2 dni do planowej @ wcześniej jajniki mnie kuły a od jakieś dwóch dni nic, piersi i sutki bardzo bolą ale zawsze przed okresem mnie bolą i w sumie nie umiem określić czy teraz jakoś inaczej, dziwi mnie tylko brak bólu jajników bo przed okresem zawsze wariują.... to 7 cykl starań wiec próbuje się nie nastawiać ale wiecie jak to jest, cały czas Was tu podczytuje i mąż mówi ze zablokuje mi tą zieloną stronę bo się nakręcam 😂 cześć wszystkie nowe szaraczki 👋🏻 Życzę wszystkim tu na grupie jak najkrótszego goszczenia na niej i obyśmy się spotkały w grupach: styczniowych, lutowych i ewentualnie marcowych ale to już ostatecznie ! 😃

Zawsze
Hej dziewczyny :) u mnie 2 dni do planowej @ wcześniej jajniki mnie kuły a od jakieś dwóch dni nic, piersi i sutki bardzo bolą ale zawsze przed okresem mnie bolą i w sumie nie umiem określić czy teraz jakoś inaczej, dziwi mnie tylko brak bólu jajników bo przed okresem zawsze wariują.... to 7 cykl starań wiec próbuje się nie nastawiać ale wiecie jak to jest, cały czas Was tu podczytuje i mąż mówi ze zablokuje mi tą zieloną stronę bo się nakręcam 😂 cześć wszystkie nowe szaraczki 👋🏻 Życzę wszystkim tu na grupie jak najkrótszego goszczenia na niej i obyśmy się spotkały w grupach: styczniowych, lutowych i ewentualnie marcowych ale to już ostatecznie ! 😃
Zawsze możesz zmienić kolor stronki 😁 klikając w księżyc zmieni się na czarno szarą 😉

Ja jestem przed @ w teorii mam dostać pojutrze... Nic nie czuję, ani okresowo, ani ciążowo 🤦‍♀️ piersi jakie były takie są, ani nie bolą 😕 myślę, że znowu nic z tego w tym cyklu.
Za to planuje zakupic ananaska w przyszłym 😎

Załączniki

• Screenshot_20200430_113936.jpg
    Screenshot_20200430_113936.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 53
Zawsze

Zawsze możesz zmienić kolor stronki 😁 klikając w księżyc zmieni się na czarno szarą 😉

Ja jestem przed @ w teorii mam dostać pojutrze... Nic nie czuję, ani okresowo, ani ciążowo 🤦‍♀️ piersi jakie były takie są, ani nie bolą 😕 myślę, że znowu nic z tego w tym cyklu.
Za to planuje zakupic ananaska w przyszłym 😎
Ja jutro powinnam @ dostać i właśnie długo już czuje się okresowo. Wręcz myślałam że przyjdzie wcześniej ale jak widać 🤷‍♀️ wczoraj brzuch mnie też bolał na okres a dzisiaj wstałam i nic. Najlepiej jak wogole nie przyjdzie a jak już ma być to chociaż niech się nie spóźni.

Ostatnia edycja:
Ja jutro powinnam @ dostać i właśnie długo już czuje się okresowo. Wręcz myślałam że przyjdzie wcześniej ale jak widać 🤷‍♀️ wczoraj brzuch mnie też bolał na okres a dzisiaj wstałam i nic. Najlepiej jak wogole nie przyjdzie a jak już ma być to chociaż niech się nie spóźnia.
O święte słowa 😉😁 jak ma przyjść to niech się nie spóźni 🙂
Dziwne to takie dla mnie, bo zawsze czuję te piersi na okres i brzuch, hmm nie będę się wkręcać 🤔 że to jakieś znaki

reklama
O święte słowa 😉😁 jak ma przyjść to niech się nie spóźni 🙂
Dziwne to takie dla mnie, bo zawsze czuję te piersi na okres i brzuch, hmm nie będę się wkręcać 🤔 że to jakieś znaki

Dokładnie albo w tą albo e tamtą a nie takie pogrywanie 🙄 czyli we trzy mamy podobny termin @... kiedy chcecie testować ? Ja chyba dzień po jak nie przyjdzie bo ostatnio poszłam z testem do łazienki i w tym momencie dostałam @ i obiecałam sobie ze chowam go do szafki i następnym razem jak będę robiła ma wyjść pozytywny i koniec kropka ✊🏻🙂

Do góry