Arielda
Fanka BB :)
Normalna, czyli jaką masz temp??
Ja dziś czułam mniejszy ból piersi jak się obudziłam, teraz pojawiło się plamienie... ech... czyli dobrze, że nie zrobiłam bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalna, czyli jaką masz temp??
Ja dziś czułam mniejszy ból piersi jak się obudziłam, teraz pojawiło się plamienie... ech... czyli dobrze, że nie zrobiłam bety
No właśnie mnie to zszokowało w drugą stronę.. Byłam pewna że będzie biel.. Ale jak mowie powtórzę z rana i się okaże czy cokolwiek będzie.. Trzymam kciuki za ciebie aby się udało i w sumie za siebie teżKelikla nie wierzę - jakbym czytała o moim cyklu!!
Ja z tego co zaobserwowalam i czulam - owulację mialam 14 dc, dodając 14 dni, dzień spodziewanej @ wypada na 06.04
Widzę cień na Twoim teście i ogromnie trzymam kciuki za rozwój sytuacji i 2 grube krechy!!! ja bije się jeszcze robić test i tego rozczarowania, więc niecierpliwie czekam na przyszły tydzień - czy któraś bedzie testowała w przyszłym tygodniu?
Najbardziej mnie to dziwi że nic nie czuję.. Ból piersi był ale minął, kawę pije, nawet zapaliłam na weekend i nic. Może to jakiś błąd, albo jeszcze przyjdzie okres bo test szybko zrobiłam.. Choć w sumie nie wiem kiedy mógł okres przyjść według wyliczeń 6go ale czasem bywało 2/3 dni szybciej.. Narazie nie dowierzam i liczę się z tym że jutro będzie biel.. A jak nie to będzie mega szok.. I ile obaw co dalejWidać cień U mnie tak samo w tym cyklu co się udało owu była 14 dc, a normalnie cykle miałam 31 dniowe. Trzymam mocno kciuki!! Leć na betę jak masz możliwość Ja poszłam od razu następnego dnia i 2 dni później
No właśnie mnie to zszokowało w drugą stronę.. Byłam pewna że będzie biel.. Ale jak mowie powtórzę z rana i się okaże czy cokolwiek będzie.. Trzymam kciuki za ciebie aby się udało i w sumie za siebie też
Ja w tym cyklu co się udało miałam delikatniejsze niż zwykle PMS, piersi przestały boleć na tydzień przed terminem @ jak zwykle (do tej pory nie bolą a już 16 tc, oczywiście dramatyzowałam, że przestały boleć). Dwa dni po tym jak przestały boleć beta była 348 xD Także to o niczym nie świadczy, że nic nie czujesz Ja bym powtórzyła test domowy (innej marki) i w razie potrzeby betę Błędy i wadliwe testy się niestety zdarzają Trzymam kciuki żeby sytuacja się wyjaśniła!Najbardziej mnie to dziwi że nic nie czuję.. Ból piersi był ale minął, kawę pije, nawet zapaliłam na weekend i nic. Może to jakiś błąd, albo jeszcze przyjdzie okres bo test szybko zrobiłam.. Choć w sumie nie wiem kiedy mógł okres przyjść według wyliczeń 6go ale czasem bywało 2/3 dni szybciej.. Narazie nie dowierzam i liczę się z tym że jutro będzie biel.. A jak nie to będzie mega szok.. I ile obaw co dalej
Widać cieńDziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..
A właśnie kochana BTW beta była z poniedziałku a test domowy z cieniem z dziś z czwartku? To tyle dni, że beta mogła zacząc Ci rosnąć nawet od wtorku dopiero Dopiero teraz to zauważyłam Ale nie wiem czy dobrze doczytałam kiedy betę robiłaś?Dziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..
Spokojnie będzie dobrze, może nie nakręca się jakoś super żeby ewentualne rozczarowanie tak nie bolało. Czego oczywiście Ci nie życzęNajbardziej mnie to dziwi że nic nie czuję.. Ból piersi był ale minął, kawę pije, nawet zapaliłam na weekend i nic. Może to jakiś błąd, albo jeszcze przyjdzie okres bo test szybko zrobiłam.. Choć w sumie nie wiem kiedy mógł okres przyjść według wyliczeń 6go ale czasem bywało 2/3 dni szybciej.. Narazie nie dowierzam i liczę się z tym że jutro będzie biel.. A jak nie to będzie mega szok.. I ile obaw co dalej