Magd.a
Fanka BB :)
To drugie fajne
A gdzie w UK mieszkasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ósmego tak? A kiedy miałaś szczyt w testach? Była owulacje? Czy cały czas masz takie?
Owu miałam w piątek
Może tylko tylko Ty to postrzegasz a Twój mąż nawet nie zauważył?O kurka w tym to sama bym cię brała dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg
To chyba nie realne, musiałby wyprzedzić zarodka w zagnieżdżeniuKiedy znajdzie się jakiś naukowiec, który wymyśli żeby można było sprawdzić szybciej [emoji23][emoji23]
Mieszkam w IE tylko z tamtej strony zamówiłamTo drugie fajne
A gdzie w UK mieszkasz ?
Czytałam opinie pod tymi ciuszkami I dziewczyny z większymi rozmiarami pisały że super się czuły ze wszystko pasowało jak trzebaO kurka w tym to sama bym cię brała dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg
Mieszkam w IE tylko z tamtej strony zamówiłam [emoji6]
Ja dziś się czuje tak dziwnie jak na chorobę. Temperatura w mieszkaniu 27 stopni (dalej grzeją z CO), a ja właśnie leżę pod kocem bo mi zimno [emoji1751]
Temperature mam lekko podwyższoną (37.1-37.3).
Albo będę chora, albo korona się zbliża [emoji23] albo niechce zapeszać [emoji85] oby to trzecie [emoji7]