reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Życie pisze różne scenariusze. Mój synek tak naprawdę był "wpadka"(z narzeczonym byłam 5 lat razem ale zostawiłam go bo nie chciał dziecka i kazał mi usunąć) ale nie wyobrażam sobie bez niego życia teraz. W tej chwili jak z moim chłopakiem (nie jest ojcem mojego synka ale kocha jak swoje) chcemy mieć dziecko razem to nie wychodzi. Ja zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Także nie wolno się poddawać i tracić nadziei😁
Szkoda, że zajelo to aż 5 lat, żebyś się musiała przekonać jaki to palant 😪
Życie jest niestety przewrotne. Ale dobrze, że teraz masz fajnego partnera więc maluch musi mieć rodzeństwo 😉
A ile synek ma teraz lat? 😉

reklama
O matko. To już nie ruszam [emoji43]
Ja też wierzę, sprawdza się [emoji3590] mam już sprawdzone do końca roku jaka będzie płeć dziecka [emoji16][emoji23]

Gratuluję [emoji6]

Podobno nie wolno sprawdzać po owu. Aż do okresu [emoji846] tak dziewczyny pisały [emoji6]

Jasne, jak już tam będziesz to szkoda nie zrobić przy okazji [emoji23]

Miałam tak caly czas. 2 dni przed okresem i 2 dni po okresie brązowy śluz. W sumie nie wiem co to znaczyło. A wcześniej tak nie miałaś? Ile się już starasz?

Szkoda, że zajelo to aż 5 lat, żebyś się musiała przekonać jaki to palant 😪
Życie jest niestety przewrotne. Ale dobrze, że teraz masz fajnego partnera więc maluch musi mieć rodzeństwo 😉
A ile synek ma teraz lat? 😉
Jak to mówią lepiej późno niż później. Teraz akurat 2 maja kończy 6 lat więc czas na rodzeństwo najwyższy 😁a kilka dni później mam nadzieję zobaczyć dwie tłuste krechy na teście😁

reklama
Do góry