reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde to jest ciekawe że te testy utrzymują się już prawie tydzień [emoji848] Ciekawa sprawa... u mnie nie było nic na testach owu przed zrobieniem ciazowego Ale pamiętam że ktoś z dziewczyn od nas tak miała że właśnie te kreski się utrzymamywaly od owulacji. Pytałaś dziewczyn na zamkniętym wątku?
Owu miałam w piątek

O kurka w tym to sama bym cię brała :) dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg :(
Może tylko tylko Ty to postrzegasz a Twój mąż nawet nie zauważył? 😉
Widziałam takie fatałaszki w rozmiarze XXXL, że chyba tak naprawdę wszystko siedzi w głowie 😁🤗
68 kg to naprawdę nie jest dużo 😉
Kiedy znajdzie się jakiś naukowiec, który wymyśli żeby można było sprawdzić szybciej [emoji23][emoji23]
To chyba nie realne, musiałby wyprzedzić zarodka w zagnieżdżeniu 😂😂

O kurka w tym to sama bym cię brała :) dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg :(
Czytałam opinie pod tymi ciuszkami I dziewczyny z większymi rozmiarami pisały że super się czuły ze wszystko pasowało jak trzeba 😉

Oj coś mi się wydaje że u Ciebie i @HappyBabyMama to dwie kreseczki jak nic będą! Tymbardziej że już za długo dupe grzejecie na tym forum !
Ja dziś się czuje tak dziwnie jak na chorobę. Temperatura w mieszkaniu 27 stopni (dalej grzeją z CO), a ja właśnie leżę pod kocem bo mi zimno [emoji1751]
Temperature mam lekko podwyższoną (37.1-37.3).
Albo będę chora, albo korona się zbliża [emoji23] albo niechce zapeszać [emoji85] oby to trzecie [emoji7]

reklama
Do góry