reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde to jest ciekawe że te testy utrzymują się już prawie tydzień [emoji848] Ciekawa sprawa... u mnie nie było nic na testach owu przed zrobieniem ciazowego Ale pamiętam że ktoś z dziewczyn od nas tak miała że właśnie te kreski się utrzymamywaly od owulacji. Pytałaś dziewczyn na zamkniętym wątku?
Owu miałam w piątek

O kurka w tym to sama bym cię brała :) dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg :(
Może tylko tylko Ty to postrzegasz a Twój mąż nawet nie zauważył? 😉
Widziałam takie fatałaszki w rozmiarze XXXL, że chyba tak naprawdę wszystko siedzi w głowie 😁🤗
68 kg to naprawdę nie jest dużo 😉
Kiedy znajdzie się jakiś naukowiec, który wymyśli żeby można było sprawdzić szybciej [emoji23][emoji23]
To chyba nie realne, musiałby wyprzedzić zarodka w zagnieżdżeniu 😂😂

O kurka w tym to sama bym cię brała :) dziewczyny wymiatacie z tymi swoimi gadżetami i strojami łóżkowymi aż zazdroszczę waszym facetom Haha. Ja jak schudnę 10 kg to sobri tez zapodam. Niestety teraz złe się czuje ze swoim ciałem. Zawsze byłam mega kościotrupem a teraz wazę 68 kg :(
Czytałam opinie pod tymi ciuszkami I dziewczyny z większymi rozmiarami pisały że super się czuły ze wszystko pasowało jak trzeba 😉

Oj coś mi się wydaje że u Ciebie i @HappyBabyMama to dwie kreseczki jak nic będą! Tymbardziej że już za długo dupe grzejecie na tym forum !
Ja dziś się czuje tak dziwnie jak na chorobę. Temperatura w mieszkaniu 27 stopni (dalej grzeją z CO), a ja właśnie leżę pod kocem bo mi zimno [emoji1751]
Temperature mam lekko podwyższoną (37.1-37.3).
Albo będę chora, albo korona się zbliża [emoji23] albo niechce zapeszać [emoji85] oby to trzecie [emoji7]

reklama
Do góry