reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tak to niestety prawda.
A czy mogę dostać zmianę etatu z dnia na dzień?? Czy zmiana musi się zaczynać od pierwszego dnia miesiąca?
Też mnie to ciekawi.
Ja dostałam pismo z pracy, że obcięli etaty od 15.04. Mnie to póki co 'nie dotyczy' bo jestem na wychowawczym, ale musieli mnie poinformować. Tylko, że nic nie podpisywałam.
A powiesz proszę o ile poobcinali etaty?

@Magdusia88 przede wszystkim to ja bym po tej całej aferze mu powiedziała, że Cie zranił. Żeby był tego świadomy. To tak jakby po badaniu drożności jajowodów wróciłabyś do domu i powiedziała, że niechcesz z nim rozmawiać i nie ma seksu teraz.
Jesteś jego partnerką, żoną. Jesteście w tym razem. Jeśli partner potrzebuje czasu to ok. Będziesz na niego czekać, będziesz go wspierać. Może się nawet wyprowadzić do drugiego pokoju jeśli potrzebuje refleksji. Ale to nie fajnie, że Cie odrzucił i że Cie kara seksem.
Musi to wiedzieć, że Cię zranił.
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej mu przeszło i Cie przeprosił 😉

A ja dziś jadłam prince polo orzechowe i popijałam sokiem z kiszonego buraka. Wchodzi mój narzeczony mina :rofl: i mówi "ty chyba jesteś w ciąży, dziwne masz smaki, kiszonkami popijać czekoladę 😆"
A ja "serio? Normalny smak 🤷"
Jadacie tak czasem czy to dziwne?

A ja dziś jadłam prince polo orzechowe i popijałam sokiem z kiszonego buraka. Wchodzi mój narzeczony mina :rofl: i mówi "ty chyba jesteś w ciąży, dziwne masz smaki, kiszonkami popijać czekoladę [emoji38]"
A ja "serio? Normalny smak [emoji1745]"
Jadacie tak czasem czy to dziwne?

Ja moge zjesc slodkie a potem zjesc oliwki ;) nie mam takich problemow :p
Ale chyba sledzia z dzemem czy bita smietana bym nie zjadla :p

Właściwie to nie wiem, dostałam w mailu pismo, że w związku z sytuacją są zmuszeni zmniejszyć czas pracy, ale, że z uwagi na to, że jestem na wychowawczym to osobiście mnie to nie dotyczy. Ale napiszę do kadr z ciekawości:)
Też mnie to ciekawi.

A powiesz proszę o ile poobcinali etaty?

Właściwie to nie wiem, dostałam w mailu pismo, że w związku z sytuacją są zmuszeni zmniejszyć czas pracy, ale, że z uwagi na to, że jestem na wychowawczym to osobiście mnie to nie dotyczy. Ale napiszę do kadr z ciekawości:)
Jasne, napisz jak Ci odpiszą tak z ciekawości 😉 pytam bo wiele, wiele firm obniża etat, żeby dostać postojowe od rządu. Żeby dostać pomoc to firma musi obniżyć min o 5%, a max o 20%. Tak mi się coś kojarzy.
No ale więcej to już nie postojowe tylko ratowanie firmy.

@Dorciaaaa88 @Patla9393 mi też się dzisiaj zaczęła i jest mi też mega żal... Tym bardziej że w tym (już zeszłym) cyklu uważałam że zrobiliśmy wszystko piątkowo 😢
Maj jest nasz Dziewczyny!!! ❤️

Wszystkie dziewcyzby do których przyszła ta cholera @ Tzrymam za was kciuki. Głowy do góry. Oby maj był wasz.

Wszystkie dziewcyzby do których przyszła ta cholera @ Tzrymam za was kciuki. Głowy do góry. Oby maj był wasz.
Dzięki kochana, u mnie 6 dc, wygląda na to że większość z Was jest z cyklami 7 dni po mnie lub 7 przede mną ;) chwilami czuję się tu osamotniona w etapie cyklu 😂 ja już myślę o wyglądaniu kolejnej owulacji i działaniu 😀

reklama
Przykro mi dziewczyny że ta małpa znowu przyszła ja jeszcze czekam na nią. Według ostatniego miesiąc powinna być w poniedziałek, ogólnie się kiepsko czuje od czwartku nie wiem czy mieć nadzieję czy nie🤔

Do góry