Daraa_94
Fanka BB :)
Boju się
Właśnie jest spora grupa dziewczyn, które nic nie czuły i się udało może jesteś jedna z nich [emoji110] ja umówiłam się do ginekologa na czwartek niech ustala ta drożność :/
A temp nie mierze chodzę na różne zmiany
Właśnie jest spora grupa dziewczyn, które nic nie czuły i się udało może jesteś jedna z nich [emoji110] ja umówiłam się do ginekologa na czwartek niech ustala ta drożność :/
A temp nie mierze chodzę na różne zmiany
Póki nie ma okresu to czekamy! Ja nic kompletnie nie czuje tak jak zawsze przed okresem. Tylko śluz mam cały czas po owu, jeden dzień tylko susza była. Ale nie jest taki gęsty i galaretowaty jak zawsze dziewczyny opisywały co zaszły w ciążę [emoji85]
A mierzysz temperature?
Ja tak w tamtym cyklu miałam wszystko na spontanie miałam w apce tylko @ zaznaczony a i tak nic z tego. Psychicznie bardzo zły czas to byl jsk przyszła ta małpa @...Trzeba być dobrej myśli [emoji8] Ja w tym cyklu nie patrzyłam na apke, nie robiłam testów, po @ mieliśmy ładny maraton, trochę odpuściliśmy, dziś wchodzę w apke, a tu, że @ za 14 dni [emoji1787] Wtf, wpadłam w jakąś czarną dziurę, czy co? Wiadomo, że apka może się mylić, ale pewnie się franca wcale nie myli.