natalia1826
Zaangażowana w BB
Presja jest strasznaNo to działaj, 3mam kciuki żeby się udało! Bo pewnie presję masz ogromne, skoro owu raz na 3 mce... Ja mam presję raz na miesiąc i wyje co okres [emoji85]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Presja jest strasznaNo to działaj, 3mam kciuki żeby się udało! Bo pewnie presję masz ogromne, skoro owu raz na 3 mce... Ja mam presję raz na miesiąc i wyje co okres [emoji85]
gratulacje!Hej. U mnie miła niespodzianka... Chociaż teraz tez trochę strachu
Dziewczyny. mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?
no są cienie właśnie, test raczej nie jest zalany bo odmierzyłam dokładnie 4 kropelki... nie wiem dlaczego tak wyszło, czyli coś tam jednak jest? bo to dziwne że na obu wyszło tak samo no nie?
Zlecił mi betę i powiedział że nie ma się co nastawiać na porażkę. Tylko endo nie za małe 9 mm?Co do Afrodyty to jestem mega zadowolona, pokrywa mi się z temperatura. Nanoszę śline rano po przebudzeniu. Na początku nie byłam zadowolona z tego bo nie mogłam się przyzwyczaić do ostrości a żeby zobaczyć to trzeba się wprawić.
i @ się pojawiła
w sumie nie liczyłam na wiele ale cień nadzie byl
Hej. U mnie miła niespodzianka... Chociaż teraz tez trochę strachu
no są cienie właśnie, test raczej nie jest zalany bo odmierzyłam dokładnie 4 kropelki... nie wiem dlaczego tak wyszło, czyli coś tam jednak jest? bo to dziwne że na obu wyszło tak samo no nie?