Magd.a
Fanka BB :)
Nareszcie! moze to bezowulacyjny byl?Witam się w 1 dc
W końcu 44 dc przyszła @ doczekałam się cieszę bo znowu zaczynamy się starać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nareszcie! moze to bezowulacyjny byl?Witam się w 1 dc
Też bym chciała, żeby mój @ też w końcu przyszedł, A jest 5 dni po terminie.Witam się w 1 dc
Z monitoringu wyszło że był bezowulacyjny ale dlaczego taki długi cyklNareszcie! moze to bezowulacyjny byl?
Troche pozytywnych w ostatnim czasie jest ale wciaz wszystkie zaglądamy tu na forum opowiadaj co u ciebieHej dziewczyny, byłam na tym forum jakoś w styczniu ale odpuściłam sobie na jakiś czas, teraz wracam ale widzę, ze tu dużo nowych osób ciezko mi nadrobić wszystko, jakbyście chciały to mogę opowiedzieć swoją historie a komuś się udało ? Jakieś pozytywne testy ? Czy wszystkie dalej się staracie ? Pozdrawiam
To super !! Zazdroszczę ! Ja 2 lata temu byłam w ciąży ale poroniłam w 21 tyg, nie wiadomo jaka była przyczyna bo wszystko było okej. Od tamtego czasu prawie w ogole nie mam owulacji... to jest jakaś masakra, raz na jakiś czas mi trafi ale i tak nic z tego nie wychodzi... w styczniu miałam, luty, marzec brak... lekarze mówią ze nie ma co się martwić .... teraz mam 3 dzień @, jak się skończy to działamy, bo owulacja się pojawiTroche pozytywnych w ostatnim czasie jest ale wciaz wszystkie zaglądamy tu na forum opowiadaj co u ciebie
Przykro mi. 21 tydzien to juz ponad polowa straszne jest to ze takie rzeczy sie dziejaTo super !! Zazdroszczę ! Ja 2 lata temu byłam w ciąży ale poroniłam w 21 tyg, nie wiadomo jaka była przyczyna bo wszystko było okej. Od tamtego czasu prawie w ogole nie mam owulacji... to jest jakaś masakra, raz na jakiś czas mi trafi ale i tak nic z tego nie wychodzi... w styczniu miałam, luty, marzec brak... lekarze mówią ze nie ma co się martwić .... teraz mam 3 dzień @, jak się skończy to działamy, bo owulacja się pojawi
O Piernik jak miło Cię widzieć. Co slychacPrzykro mi. 21 tydzien to juz ponad polowa [emoji20] straszne jest to ze takie rzeczy sie dzieja
Czekam na powtórkę bety, jutro ginekolog. Za wczesnie zeby cos zobaczyc ale ide po cos na infekcjeO Piernik jak miło Cię widzieć. Co slychac
Najgorszy jest ten strach, ze jeśli się uda zajść w ciąże to może być tak samo...Przykro mi. 21 tydzien to juz ponad polowa straszne jest to ze takie rzeczy sie dzieja