Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może od razu powiedz co się wtedy stało to szybciej przyjmą... Nie mam pojęcia [emoji848]Tak tak dobrze pamietasz [emoji4] chyba sie umowie na za tydzien...o ile mnie gdziekolwiek przyjmą tak szybko
Tak zamierzam mam nadzieje ze sie uda szybko dostacMoże od razu powiedz co się wtedy stało to szybciej przyjmą... Nie mam pojęcia [emoji848]
Ja też nie mam żadnych objawów na @ i na ciążę też nie więc sama już nie wiem a do tego zaczynam robić się zła na całą tą sytuację
Melduje się z moim pęcherzykiem żółtkowym [emoji16]
Lada moment tu będzie bobas [emoji110]Zobacz załącznik 1101025
O jezuuu jak cudnie. GratulacjeMelduje się z moim pęcherzykiem żółtkowym [emoji16]
Lada moment tu będzie bobas [emoji110]Zobacz załącznik 1101025
O to widzę nie tylko u mnie
To u Ciebie też?
A wg apki na którego wychodzi Ci termin?Ja sie do grudniowych przeniose dopiero po 1 wizycie u lekarza [emoji4]
Tak zamierzam [emoji846] mam nadzieje ze sie uda szybko dostac
W moje urodziny 14.12A wg apki na którego wychodzi Ci termin?
To będziesz miala prezent na całe życie [emoji3526]W moje urodziny 14.12 [emoji2956][emoji7][emoji3059]