Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Dziewczyny czy możliwe, żeby w dniu okresu (wg apki) test ciążowy był negatywny, a np jutro jednak z 2 kreską?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy możliwe, żeby w dniu okresu (wg apki) test ciążowy był negatywny, a np jutro jednak z 2 kreską?
Jeszcze troszke brakuje ale bierzcie sie do roboty jużCzy to już pozytyw? Zobacz załącznik 1101152
Ja ja może 40 dc coś już wyjdzie albo znowu nicTo kto jutro testuje? Zaopatrzyłam się w kolejne dwa różne testy. W aptece mieli tylko pink test i baby boom 39 dzień cyklu nadal nic, co jakiś czas skurcze macicy takie okresowe... i nic
Trzymam kciuki za Nas chyba nawet się dziś pomodlę ... a ile już testów zrobiłaś w tym cyklu? I jakie?Ja ja może 40 dc coś już wyjdzie albo znowu nic
Moze implantacja czy cos skoro do @ jeszcze 8 dniDziewczyny.. Już mam stracha. Staramy się od października 2019. Teraz jest 20dc. Cykle mam 27-28 dni. Wczoraj podtarlam się po toalecie i papier taki bladorozowy. Do teraz dziś godziny 18 nic. A teraz delikatne plamienie na brązowo. Do okresu mam jeszcze Ok. 8 dni... Zaczynam się bać co to się dzieje.. Do ginekologa teraz nie ma co się pchać. Kochalusmy się w dniach płodnych ale już ponad 6 Msc nic więc trochę odpuszczam. A dodatkowo ten wirus. Więc od przyszłego cyklu raczej będziemy się zabezpieczac. Czy któraś miała coś takiego? W listopadzie będą u ginekologa było wszystko że mną w porządku [emoji17]
Moze implantacja czy cos skoro do @ jeszcze 8 dni