U
użytkownik-a
Gość
Bardzo Ci współczuję, nie martw się ja za 2 tygodnie dołączę do Ciebie . Ja już rok czasu tak mam i brak mi sił..A Qwertyy zaczyna 1 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo Ci współczuję, nie martw się ja za 2 tygodnie dołączę do Ciebie . Ja już rok czasu tak mam i brak mi sił..A Qwertyy zaczyna 1 dc
A jakie masz cykle 26 dniowe ?U mnie różowy śluz także za kilka godzin morze czerwone zawita [emoji3525][emoji3525][emoji3525] 26 dc. [emoji2962][emoji379]
Ojejciu jakie cudo!!
Strasznie cieszy oko cała stylizacja, masz prawdziwy talent
A mąż już wie o ciąży czy to będzie niespodzianka?
A Qwertyy zaczyna 1 dc
Ale u Ciebie kochana jeszcze wszytsko może się wydarzyćTez bym już chciała 1 dc i nową nadzieje bo po dzisiejszym negatywnym teście ochota do życia spadła
Mi też sie zacina. Myslalam ze u mnie cos nie tak ze twoja wypowiedz 3 razy jest
Mam łzy w oczach normalnie [emoji3531][emoji24]
Ja od początku 2019 roku. No cóż, życie.Bardzo Ci współczuję, nie martw się ja za 2 tygodnie dołączę do Ciebie . Ja już rok czasu tak mam i brak mi sił..
Na pewno będzie wniebowzięty daj znać jak zareagował a sama ten tort robiłaś? Jest śliczny jak i cała reszta "oprawy"Już wie wie ale i tak nie mogłam się powstrzymać żeby na urodziny tak nie zrobić bo zawsze marzyłam ze mu tak oznajme ale jak doszło co do czego to jak po raz pierwszy widziałam dwie kreski w sobotę to wybiegłam do niego hahahha a dziś teścik zrobiłam jeszcze raz no i torcik i buciki tak ja chciałam