L
Lebkuchen_mum
Gość
Ale piękne cudowny prezent ❤Dziś urodziny męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne cudowny prezent ❤Dziś urodziny męża
Mam łzy w oczach normalnie [emoji3531][emoji24]Dziś urodziny męża [emoji3059]
Masakra wam tez zmieniła się aplikacja na telefonie :/ mi tak zamula ze szok wkleja po trzy razy wrrr nie chce wchodzić gdzie ja chce obłęd jakiś
Kiedyś jak byłam u lekarza też codziennie zalecał także będziemy próbowaćDziś i jutro. Jak byłam na monitoringu u mojej gin i wychodziło, że owulacja będzie w środę to poleciła w srodę i czwartek. To był 3cykl po odstawieniu antykoncepcji i 1 wspomagany luteina i akurat zaskoczyło. Wcześniej sexy co drugi dzień cały cykl praktycznie plus 3dni w okresie okoloowulacyjnym i nie wychodziło
Ojejciu jakie cudo!!Dziś urodziny męża
Osz... Co za wredny małpiszon no...A Qwertyy zaczyna 1 dc
A Qwertyy zaczyna 1 dc [emoji849]
Tez bym już chciała 1 dc i nową nadzieje bo po dzisiejszym negatywnym teście ochota do życia spadła
U mnie różowy śluz także za kilka godzin morze czerwone zawita [emoji3525][emoji3525][emoji3525] 26 dc. [emoji2962][emoji379]A Qwertyy zaczyna 1 dc [emoji849]