reklama
rossig
Fanka BB :)
Dziś i pojutrze zakładając, że owu masz dziś to komórka może nie przeżyć do pojutrza ale może się też przesunąć o 2 dni i wtedy będzie w punktNaszla mnie myśl skoro mam objawy owu i teoretycznie jest dziś to przytulać się dziś czy np jeszcze pojutrze? [emoji848]
Edit: literówka
Daraa_94
To tak zrobię [emoji16] ostatnio było przedwczoraj
Dziś i pojutrze [emoji16] zakładając, że owu masz dziś to komórka może nie przeżyć do pojutrza [emoji28] ale może się też przesunąć o 2 dni i wtedy będzie w punkt[emoji6]
Edit: literówka
rossig
A miałaś kiedykolwiek taki długi cykl? Może Ci się coś ze stresu poprzestawiało? Albo bardzo późno zagnieżdżenie i dlatego testy nie wychodząDziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego.
Mariiita
Nie pamietam, spojrzałam w kalendarzyk i ostatnio miałam 38dni w maju rok temu.. ale nawet sama sobie tego nie przypominam. Trudno, pozostaje mi czekać i czasem Wam się wyżalićA miałaś kiedykolwiek taki długi cykl? Może Ci się coś ze stresu poprzestawiało? Albo bardzo późno zagnieżdżenie i dlatego testy nie wychodzą
G
guest-1713165905
Gość
Nam się udało wtedy za pierwszym razem..Też poroniłam w grudniu. Odliczyłam 3 miesiące i próbuje. Moim zdaniem nie ma na co czekać. Nie wiadomo też ile będą trwały starania i kiedy się uda..
eMeczk@
Nie byłabym taka pewna, testy często są wadliwe i cienie się pojawiają mimo braku ciąży, tutaj już niejedna dziewczyna tak miała.Jesli pojawia sie juz cien na tescie to znaczy ze z krwi tez bedzie. A jesli tak jak mowisz miesiac temu pojawil sie cien a pozniej okres to mysle ze warto sprawdzic betą.
Mejb
Zaangażowana w BB
Nam wtedy też ...Nam się udało wtedy za pierwszym razem..
Bądźmy dobrej myśli że i teraz pójdzie szybko trzymam za Was kciuki
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mozliwe...Nie byłabym taka pewna, testy często są wadliwe i cienie się pojawiają mimo braku ciąży, tutaj już niejedna dziewczyna tak miała.