reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Naszla mnie myśl skoro mam objawy owu i teoretycznie jest dziś to przytulać się dziś czy np jeszcze pojutrze? [emoji848]

reklama
Dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. 😒 w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop 🤣 a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego. 🧐🧐🧐

Naszla mnie myśl skoro mam objawy owu i teoretycznie jest dziś to przytulać się dziś czy np jeszcze pojutrze? [emoji848]
Dziś i pojutrze 😁 zakładając, że owu masz dziś to komórka może nie przeżyć do pojutrza 😅 ale może się też przesunąć o 2 dni i wtedy będzie w punkt😉
Edit: literówka

Dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. 😒 w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop 🤣 a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego. 🧐🧐🧐
A miałaś kiedykolwiek taki długi cykl? Może Ci się coś ze stresu poprzestawiało? Albo bardzo późno zagnieżdżenie i dlatego testy nie wychodzą 🤔

A miałaś kiedykolwiek taki długi cykl? Może Ci się coś ze stresu poprzestawiało? Albo bardzo późno zagnieżdżenie i dlatego testy nie wychodzą 🤔
Nie pamietam, spojrzałam w kalendarzyk i ostatnio miałam 38dni w maju rok temu.. ale nawet sama sobie tego nie przypominam. Trudno, pozostaje mi czekać i czasem Wam się wyżalić 😞😁

Jesli pojawia sie juz cien na tescie to znaczy ze z krwi tez bedzie. A jesli tak jak mowisz miesiac temu pojawil sie cien a pozniej okres to mysle ze warto sprawdzic betą.
Nie byłabym taka pewna, testy często są wadliwe i cienie się pojawiają mimo braku ciąży, tutaj już niejedna dziewczyna tak miała.

reklama
Do góry