reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powtarzałaś dziś test?
Ja od 8 miesięcy mam odstawioną antykoncepcje, były to krążki Nuvaring i cały czas sie staraliśmy. Miesiączka po odstawieniu antykoncepcji różnie bywała, Od października zaczęła sie normować i już tak nie musiałam silnych leków w pierwszy dzień brać. W styczniu różnie bywało, ale i okazało sie, że mam torbiel, lekarz kazał sie za 3 miesiące pojawić, Luty znowu był z silnymi bólami, ale było ok. No ale teraz nie dostałam miesiączki, a brałam dość silne leki na kręgosłup przez ponad tydzień , ale po zrobieniu testu wczoraj rano gdzie wyszły 2 kreski, druga słabo widoczna zaraz odstawiłam. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, w sierpniu minie rok od ślubu.

reklama
Tez jestem ciekawa bo w przyszłym tygodniu mam pierwszy raz monitoring..
No i zaczęły się schody. 14 dc owulacji ani widu ani słuchu. Dostałam skierowanie na badania hormonalne i za tydzień kolejna wizyta. Wtedy się dowiem co dalej. Pisałyście o grubościach endometrium. U mnie 11,28. Ale cóż to oznacza to nie wiem. Smutno mi :(

Dziewczyny z mężem kochamy się co drugi dzień zwykle wieczorem. W czwartek byłam u ginekologa i dostałam zastrzyk otrivrll. Lekarz mówił iż mamy się kochać w czwartek,sobotę i poniedziałek. W czwartek robiłam test i wyszły dwie słabe kreski, mimo to się kochaliśmy. Wczoraj robiłam test i miałam jedna mocna kreskę a druga słabsza(wg instrukcji powinnam mieć owu). Dzisiaj rano robiłam test i mam mega mocna jedna kreskę -która oznacza owu. Kochaliśmy się z mężem. Ale zastanawiam się czy czekać z kolejnym stosunkiem do poniedziałku czy kochać się jutro wieczorem. Jakbyście w radziły ?

Dziewczyny z mężem kochamy się co drugi dzień zwykle wieczorem. W czwartek byłam u ginekologa i dostałam zastrzyk otrivrll. Lekarz mówił iż mamy się kochać w czwartek,sobotę i poniedziałek. W czwartek robiłam test i wyszły dwie słabe kreski, mimo to się kochaliśmy. Wczoraj robiłam test i miałam jedna mocna kreskę a druga słabsza(wg instrukcji powinnam mieć owu). Dzisiaj rano robiłam test i mam mega mocna jedna kreskę -która oznacza owu. Kochaliśmy się z mężem. Ale zastanawiam się czy czekać z kolejnym stosunkiem do poniedziałku czy kochać się jutro wieczorem. Jakbyście w radziły ?
Ja bym zrobiła tak jak lekarz mówił.

Kiedy macie ochotę moim zdanie :-)
Mówi się że te dwa dni to na dojrzanie plemników , ale jeśli macie ochotę to czemu nie ? [emoji87][emoji4]

reklama
Do góry