katherinnn
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i zaczęły się schody. 14 dc owulacji ani widu ani słuchu. Dostałam skierowanie na badania hormonalne i za tydzień kolejna wizyta. Wtedy się dowiem co dalej. Pisałyście o grubościach endometrium. U mnie 11,28. Ale cóż to oznacza to nie wiem. Smutno mi
No pięknie!Yes yes yes! Pozytyw dziś jak ta lala mnie dziś właśnie brzucho okresowo boli ....
Świetnie, mam nadzieję, że już wszystko pójdzie po Twojej myśliYes yes yes! Pozytyw dziś jak ta lala mnie dziś właśnie brzucho okresowo boli ....
No pięknie!
Trzymam kciuki
Nie dziękuję tfu tfu hehehe już dziś podziałane ogólnie nawet M pilnuje czy jest co dwa dni max trzy w tym cyklu haha zastanawiam się tylko czy jutro poprawić czy po jutrzeŚwietnie, mam nadzieję, że już wszystko pójdzie po Twojej myśli
Nie dziękuję tfu tfu hehehe już dziś podziałane [emoji3590] ogólnie nawet M pilnuje czy jest co dwa dni max trzy w tym cyklu haha zastanawiam się tylko czy jutro poprawić czy po jutrze [emoji848]
No dobra namówiłas mnieNie zaszkodzi i jutro i pojutrze
No dobra [emoji28] namówiłas mnie [emoji2957]
Piękna kreseczkaYes yes yes! Pozytyw dziś jak ta lala mnie dziś właśnie brzucho okresowo boli ....