reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, przeprowadziłam eksperyment. Zrobiłam w tym samym momencie test owulacyjny tanioszek z Allegro i droższy z Rossmana. 11 dzień cyklu. Na tanioszku nic, biało, a na rossmanowym widoczna cienka kreseczka. Chyba więcej tych tanich nie kupię [emoji85][emoji86]
Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]

Ale to nic nie zmienia. I niczego nie dowodzi. Ten tańszy może pokazać mimo Wszytsko owulacje tak samo jak ten droższy.
Trudno mi powiedzieć czego to dowodzi, chociaż jakieś tam swoje przemyślenia mam 😄 Ale mnie na pewno bardziej frustruje ja nic nie ma, a mniej jak kreseczka stopniowo ciemnieje. Będę eksperymentować dalej, żeby właśnie stwierdzić czy pokaże pik, bo wiadomo że lepiej używać tańszych niż drogich :D tzn dla portfela lepiej 😉 na przyszłość będę wiedzieć co i jak , a i z Wami się refleksja podzielę :) a jak kogoś to nie frustruje, że test owu ciągle biały to tym lepiej dla tej osoby 🙂 mi osobiście to psuje nastrój ;) a nastrój przy staraniach też musi być w normie :D

Wygląda na to że letrozol zadziałał.
Tylko powiedzcie kiedy najlepiej się przytulać?
20200304_212338.jpeg

reklama
Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]
Może za późno zaczynałaś robić albo za wcześnie kończyłaś? Ja zaczęłam robić od razu po @ i robiłam aż sie nie pojawiły dwie krechy, a jakby się nie pojawiły to robiłabym do kolejnej @. Tak zresztą zalecał tez lekarz. Te orientacyjne terminu podane w internecie są orientacyjne. U mnie owulacja przyszła w 23 dc.

Do góry