Nie biorę Cię za wariatkę tez miałam przeczucieMam nadzieję że nie wezmiecie mnie za wariatke i nie postradalam zmysłów, ale czuję się jak w ciąży! [emoji85][emoji85][emoji85] Po prostu czuję że to TO!
Test dopiero w niedziele, wyjdę z siebie do tego czasu [emoji24]
reklama
jaguar
Fanka BB :)
Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]Dziewczyny, przeprowadziłam eksperyment. Zrobiłam w tym samym momencie test owulacyjny tanioszek z Allegro i droższy z Rossmana. 11 dzień cyklu. Na tanioszku nic, biało, a na rossmanowym widoczna cienka kreseczka. Chyba więcej tych tanich nie kupię [emoji85][emoji86]
jaguar
Tule i ściskam. Mi już trochę się humor poprawił
Ja witam się dziś w 1 dc. Tez czuje się h...owo :/
jaguar
O i ja razem z wami! Zrobimy sobie live z porodówki a co! [emoji23]Zaczynamy razem. Rodzimy na początku grudnia 2020 głowa do góry [emoji6]
margaretka89
Trudno mi powiedzieć czego to dowodzi, chociaż jakieś tam swoje przemyślenia mam Ale mnie na pewno bardziej frustruje ja nic nie ma, a mniej jak kreseczka stopniowo ciemnieje. Będę eksperymentować dalej, żeby właśnie stwierdzić czy pokaże pik, bo wiadomo że lepiej używać tańszych niż drogich tzn dla portfela lepiej na przyszłość będę wiedzieć co i jak , a i z Wami się refleksja podzielę a jak kogoś to nie frustruje, że test owu ciągle biały to tym lepiej dla tej osoby mi osobiście to psuje nastrój a nastrój przy staraniach też musi być w normieAle to nic nie zmienia. I niczego nie dowodzi. Ten tańszy może pokazać mimo Wszytsko owulacje tak samo jak ten droższy.
Maxi89
Widzę jakiś cień a jak ja już widzę - to znaczy ze jest!Dziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Wygląda na to że letrozol zadziałał.
Tylko powiedzcie kiedy najlepiej się przytulać?
Tylko powiedzcie kiedy najlepiej się przytulać?
Maxi89
Kochana nie dołuj się! Ty jesteś taka silna babeczka!!! To ok dzisiaj Ci pozwolimy od nad odpocząć, ale jutro wracaj!!!!A u mnie 1 dc.. Idę się dołować w samotności, jutro wrócę i walczę dalej!
Patla9393
Teraz i kolejne dwa dniWygląda na to że letrozol zadziałał.
Tylko powiedzcie kiedy najlepiej się przytulać? Zobacz załącznik 1087869
reklama
Maxi89
Może za późno zaczynałaś robić albo za wcześnie kończyłaś? Ja zaczęłam robić od razu po @ i robiłam aż sie nie pojawiły dwie krechy, a jakby się nie pojawiły to robiłabym do kolejnej @. Tak zresztą zalecał tez lekarz. Te orientacyjne terminu podane w internecie są orientacyjne. U mnie owulacja przyszła w 23 dc.Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]