HappyBabyMama
Fanka BB :)
A od kiedy pojawia się ten śluz, od dnia spodziewanej miesiączki?
Od owu raczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od kiedy pojawia się ten śluz, od dnia spodziewanej miesiączki?
No co Ty na w 11dpo miałam biel a 13dpo już lekka kreska więc to wszystko się zmienia bardzo szybkoJak Wam tak szybko wychodzą jakieś duchy kresek, a mi w 10 dpo bieluch to naprawdę już na nic się nie nastawiam..
Dokładnie.O ile się nie mylę to nie można po szczepionkach od razu się starać
Apap jest bezpieczny w ciąży, przyjmuje się, że do terminu miesiączki możesz funkcjonować jak dawniejDziewczyny 5 dni temu miałam owulacje i liczę na szczęśliwy finał czyli ciążę, odliczam dni, jeszcze nigdy czas nie płynął tak wolno.
Ale niestety nabawilam się chyba bólu korzonek nie mogę się wyprostować, schylac, sądzę że to przez dzwiganie moich dzieci w przedszkolu. Czy jeśli powiedzmy doszło do zapłodnienia te 5 dni temu, (oby) to można jeszcze stosować leki przeciwbólowe, czy już lepiej nie?
Dziewczyny:
1. Beta (przedwczoraj) 97
2. Beta (dzisiaj) 356
Odstęp między badaniami równe 48h[emoji85]
Wow. GratulacjeDziewczyny:
1. Beta (przedwczoraj) 97
2. Beta (dzisiaj) 356
Odstęp między badaniami równe 48h
To moja pierwsza ciąża, wiec porównań brakWow. Gratulacje
Jakie objawy przed zrobieniem testu miałaś ?