reklama
Sabi32
Fanka BB :)
PowodzeniaCześć dziewuszki u mnie cyk i zaczynam kolejny nowy cykl już drugi bez CLO może ten będzie szczęśliwy ale zobaczymy.
Ja tak schizuje, ze dzis wstalam z mdlosciami...ta :/ musze troche wyluzowac.
Pogoda straszna, zastanawiam sie czy wyjsc z corka na spacer, perspektywa calego dnia w domu mnie ciut przeraża...jednak nadal ostrzegają przed wiatrem
HappyBabyMama
Ja rozniez polecam odczekać po łyżeczkowanie aż wyściółka macicy się odbuduje i zagoi.
Cześć! Da też dziś źle spałam, co chwilę się przebudzałam. Ale zauważyłam, że często źle śpię z niedzieli na poniedziałek... powrót do pracy po weekendzie wczoraj pochłaniałam ciastka u teściowej, bolał mnie brzuch na dole, w nocy też. Dziś tak jakby coś delikatnie czuje w podbrzuszu... oszaleje w piątek będę testować, to akurat wyjdzie 12dpo
A masz uczucie w podbrzuszu jak na okres? Bo ja wczoraj tak miałam...dziś 11dpo i nie wiem czy jeszcze w ogole mieć nadzieje do tego sporo śluzuCześć! Da też dziś źle spałam, co chwilę się przebudzałam. Ale zauważyłam, że często źle śpię z niedzieli na poniedziałek... powrót do pracy po weekendzie wczoraj pochłaniałam ciastka u teściowej, bolał mnie brzuch na dole, w nocy też. Dziś tak jakby coś delikatnie czuje w podbrzuszu... oszaleje w piątek będę testować, to akurat wyjdzie 12dpo
Sabi32
Ja tak mialam, ale na ciaze. Jednak wiadomo, kazdy organizm inny ale trzymam kciuki!A masz uczucie w podbrzuszu jak na okres? Bo ja wczoraj tak miałam...dziś 11dpo i nie wiem czy jeszcze w ogole mieć nadzieje do tego sporo śluzu
No tak właśnie dziwnie pobolewa.. Ale nie wiem czy sobie może nadinterpretuje pewnie nie ma się czego doszukiwać. Ale w sobotę miałam wybuch złości na małżona, że aż mi głupio w tamtym tygodniu rozpłakałam się bo auto mi szwankuje (to akurat jest niemożliwe żeby było objawem, bo za szybko )... pewnie mam po prostu PMS. A i piersi mnie wcale nie boląA masz uczucie w podbrzuszu jak na okres? Bo ja wczoraj tak miałam...dziś 11dpo i nie wiem czy jeszcze w ogole mieć nadzieje do tego sporo śluzu
U mnie tez wybuch płaczu w sobote i to przy rodzinnym stole o nic praktycznie a piersi tez nie bola.... ajjj ta niepewnośćNo tak właśnie dziwnie pobolewa.. Ale nie wiem czy sobie może nadinterpretuje pewnie nie ma się czego doszukiwać. Ale w sobotę miałam wybuch złości na małżona, że aż mi głupio w tamtym tygodniu rozpłakałam się bo auto mi szwankuje (to akurat jest niemożliwe żeby było objawem, bo za szybko )... pewnie mam po prostu PMS. A i piersi mnie wcale nie bolą
Paulina Ban
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny mam takie pytanie 14 lutego wynik bety 330. 21 lutego- 2800. Czy to prawidłowy przyrost? Nie za dużo?
reklama
Kiedy robisz test?U mnie tez wybuch płaczu w sobote i to przy rodzinnym stole o nic praktycznie a piersi tez nie bola.... ajjj ta niepewność