reklama
eMeczk@
Fanka BB :)
Klasyk gatunkuCzy Wy tez jak zrobicie badanie bety to odświeżacie potem stronę żeby sprawdzić wynik co 5 minut? już sobie ustaliłam ze max raz na pół godziny, ale jakos nie mogę sie powstrzymać
Paulina Ban
Zaangażowana w BB
A u mnie 7 dzień 7 tygodnia to
Mam nadzieje, ze usłyszymy serduszko muszę jeszcze zrobić tsh przed wizyta bo kazała mi moja ginekolog biorę euthyrox, a w ciąży lubi szaleć tsh wiec może będzie trzeba zwiększyć dawkę
Mam nadzieje, ze usłyszymy serduszko muszę jeszcze zrobić tsh przed wizyta bo kazała mi moja ginekolog biorę euthyrox, a w ciąży lubi szaleć tsh wiec może będzie trzeba zwiększyć dawkę
Ja wizytę mam w środę to będzie 6+ 4i mam nadzieję że już coś zobaczę
Ja z tarczyca nie mam problemu. Robiłam TSH miesiąc temu niecały i wynik był w okolicach 1.A u mnie 7 dzień 7 tygodnia to
mangusta87
ja dziś w pracy fatalnie się czuje
niby połowa cyklu u mnie a ja mega zawroty głowy jak na karuzeli i jakieś dziwne osłabienie
niby połowa cyklu u mnie a ja mega zawroty głowy jak na karuzeli i jakieś dziwne osłabienie
A czujesz, ze masz owu?ja dziś w pracy fatalnie się czuje
mangusta87
ja nigdy nie umiem tego określićA czujesz, ze masz owu?
ale ślub płodnych mam
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Dziewczyny wracam do was po prawie miesiącu, za 4 dni ma być @ a od 3 dni bolą mnie jajniki jak bym miała w tym dniu dostać @
reklama
Mam to samo... i czasem uczucie w podbrzuszu jakbym już miała okres. Trochę się tym podłamałam, bo naprawdę liczyłam na ten cyklDziewczyny wracam do was po prawie miesiącu, za 4 dni ma być @ a od 3 dni bolą mnie jajniki jak bym miała w tym dniu dostać @