reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pozytywny! Bierz się do roboty! [emoji173] Niech moc będzie z Wami! 1[emoji3314][emoji948]
Ale czy to możliwe jak jeden pęcherzyk jest zapadnięty a drugi jak w poniedziałek był 18mm tak dzisiaj ma tyle samo?... Nie chcę mi się wierzyć, że będzie z tego owulacja

reklama
Ale niestety pozytywny test nie gwarantuje owulacji. Jednak może być tak ze pęcherzyk i tak pęknie wiec na wszelki
Wypadek polecam działać. Testy owu pokazują kiedy wzrasta hormon lh w organizmie ale jak nie ma pęcherzyka to niestety nie ma on co do roboty :(
Teoretycznie jest pęcherzyk. Co prawda od poniedziałku nie urósł ma 18mm ale jest..

Witaj 🙂 Przykro mi z powodu Twojej straty. Trzymam bardzo kciuki, żeby udało Ci się szybko zajść w kolejną ciążę i ja donosić 😙

Dziękuję bardzo 😙 Ja Tobie również życzę powodzenia!

Witam się z 1dc :( oby był szczęśliwy i przyniósł prezent świąteczny w grudniu

Ja też dziś 1dc i też chętnie bym przyjęła prezent - mógłby być nawet i w listopadzie, byłaby super okazja do polubienia tego miesiąca 😉

Czy któraś z Was miała taką akcję, że tarczyca była w normie, tzn. Była 3, dostałam eutyrox 25 w marcu zeszłego roku, w listopadzie tsh wm1, 9, ft3 i ft4 idealne. Robiłam tsh 31.01 i wyszło 0,013. Ginekolog kazał odstawić eutyrox, zrobiłam dzisiaj badania tsh 0.05 ft3 i ft4 podwyższone i to sporo... Żadnych dolegliwości nie miałam i nie mam. Gdybym sama nie badała to nawet bym nie wpadła, że coś może być nie w granicy

Ja na Twoim miejscu poszukałabym dobrego endokrynologa, bo faktycznie sytuacja jest dziwna. Mi po porodzie TSH spadło podobnie jak Tobie w okolice 0.010 - ale to przy dawce euthyroxu 88, endo zmniejszył dawkę na 75 i wróciło na dobre tory - teraz badałam i miałam 1,15.

Takiej krechy to ja w życiu nie miałam! [emoji3590]
IMG_20200221_072422.jpeg

reklama
Do góry