reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czy któraś z Was miała taką akcję, że tarczyca była w normie, tzn. Była 3, dostałam eutyrox 25 w marcu zeszłego roku, w listopadzie tsh wm1, 9, ft3 i ft4 idealne. Robiłam tsh 31.01 i wyszło 0,013. Ginekolog kazał odstawić eutyrox, zrobiłam dzisiaj badania tsh 0.05 ft3 i ft4 podwyższone i to sporo... Żadnych dolegliwości nie miałam i nie mam. Gdybym sama nie badała to nawet bym nie wpadła, że coś może być nie w granicy

A byłaś u jakiegoś endokrynologa? Wyglada na to jakby ten euthyrox niezle namieszał... 🤷🏻‍♀️[emoji848]
Myśle ze powinnaś skorzystać z endokrynologa i może sprawdzić jeszcze raz TSH, ft3/4 i antyTPO i antyTG

Test pozytywny???
IMG_20200220_222449.jpeg

Moim też co jest mega dziwne po dzisiejszej wizycie...

Ale niestety pozytywny test nie gwarantuje owulacji. Jednak może być tak ze pęcherzyk i tak pęknie wiec na wszelki
Wypadek polecam działać. Testy owu pokazują kiedy wzrasta hormon lh w organizmie ale jak nie ma pęcherzyka to niestety nie ma on co do roboty :(

reklama
Do góry