reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny ja to chyba jestem jakaś inna.[emoji2960] Jak patrzę tu po was to macie w dniu owu piękne dwie kreski a ja już tyle tych testów zrobiłam że nigdy mi się druga mocna nie zrobiła zawsze ledwo widoczne bledziochy i to robione o różnych porach dnia. A owulację mam bo są potwierdzone monitoringiem więc i ci tu chodzi? [emoji848]

reklama
Może chodzi o rodzaj pasków, które używasz ? Może za bardzo je moczysz ? Za dużo pijesz płynów ? Poza tym naprawdę warto robić je o określonej, tej samej porze. Ja w ten sposób odkryłam, że mam owulację co drugi miesiąc....

Poszłam jednak dzisiaj na betę i w piątek pójdę zobaczyć czy przyrasta. Na razie niziutka ale zobaczymy czy przyrasta. W sumie dopiero przedwczoraj wyszedł cień na teście o czułości 10. Trzymajcie kciuki żeby się udało.
1582122077733..jpg

Słuchaj, ja ten cykl spisałam na straty, nie dość że bardzo mało współżyliśmy, to jeszcze nie wiem kiedy miałam owu, bo robilam 3 testy i każdy pokazywał coś innego xd wg jednego przez 8 dni z rzędu miałam wynik pozytywny, a wg innego same negatywy [emoji1787] i wyobraź sobie że w dzień kiedy miałam dostać okres źle się czułam (objawy typowo okresowe), ale nic nie dostałam. Na drugi dzień robię rano test i jest kreska! Za kilka dni beta i ciąża [emoji7] więc serio! Nie załamuj się bo to może być twój miesiąc [emoji16]
Hej dziewczyny ja to chyba jestem jakaś inna.[emoji2960] Jak patrzę tu po was to macie w dniu owu piękne dwie kreski a ja już tyle tych testów zrobiłam że nigdy mi się druga mocna nie zrobiła zawsze ledwo widoczne bledziochy i to robione o różnych porach dnia. A owulację mam bo są potwierdzone monitoringiem więc i ci tu chodzi? [emoji848]

Mój miesiąc to raczej nie będzie bo zbyt długo już się staram żeby tak nagle się udalo poprostu się zastanawiam czemu nigdy mi nie pokazało owulacji gdzie zawsze ja czuję.
Słuchaj, ja ten cykl spisałam na straty, nie dość że bardzo mało współżyliśmy, to jeszcze nie wiem kiedy miałam owu, bo robilam 3 testy i każdy pokazywał coś innego xd wg jednego przez 8 dni z rzędu miałam wynik pozytywny, a wg innego same negatywy [emoji1787] i wyobraź sobie że w dzień kiedy miałam dostać okres źle się czułam (objawy typowo okresowe), ale nic nie dostałam. Na drugi dzień robię rano test i jest kreska! Za kilka dni beta i ciąża [emoji7] więc serio! Nie załamuj się bo to może być twój miesiąc [emoji16]

Używałam różne, zgodnie z instrukcją ale mimo to nigdy mi ewidentnie owulacji nie pokazały ja bez testów też wiem kiedy ją mam bo ją poprostu czuje tylko tak dla samej siebie chciałam sprawdzić jak to wygląda na testach ale widocznie one nie są dla mnie[emoji16]

Może chodzi o rodzaj pasków, które używasz ? Może za bardzo je moczysz ? Za dużo pijesz płynów ? Poza tym naprawdę warto robić je o określonej, tej samej porze. Ja w ten sposób odkryłam, że mam owulację co drugi miesiąc....

reklama
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00

My w tym cyklu, a wyglda na to, ze się udało, kochaliśmy się co dwa dni od 8 dnia cyklu do 19 dc. Test owu pozytywny w 19dc.
Mam 36 lat [emoji846]

Do góry