reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oby Kochana. Ja tu chyba wariuje bo 1.5h opóźnienia... Ja pierdziele...
To jest najgorsze... Wizyte mam wyznaczona wieczorem więc też pewnie będę siedzieć niewiadomo ile i się denerwować 😬 oby szybko zleciało . Pomysł że już niedługo tyle czasu czekałaś do wizyty a teraz to już tylko chwilka :)

Ja miałam pozytyw o 6 rano a owulacje mialm tego samego dnia wieczorem ok 20 na bank. Temperatura to potwierdzała
Dlatego ja zaczynam dzień przed pozytywem. Zawsze od 18dc. Dziś jeszcze odpoczywam i się kuruje i od środy działamy [emoji123]
Modlę się tylko żeby starego nic nie wzięło, bo ja dam radę z przeziębieniem ale on to będzie umierał [emoji53]

reklama
Taaak... właśnie długo czekałam i chyba teraz za bardzo się schizuje...[emoji33][emoji33][emoji33]
To jest najgorsze... Wizyte mam wyznaczona wieczorem więc też pewnie będę siedzieć niewiadomo ile i się denerwować [emoji51] oby szybko zleciało . Pomysł że już niedługo tyle czasu czekałaś do wizyty a teraz to już tylko chwilka :)

Do góry