reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jak dużo kreseczek się posypało od początku roku! Pięknie! Aż się wzruszyłam - nie wiem czemu, ah te hormony.
Czy jest tu ktoś kto musi czekać miesiąc lub dwa ze staraniami? Czy wszystkie już działające?

reklama
Jak dużo kreseczek się posypało od początku roku! Pięknie! Aż się wzruszyłam - nie wiem czemu, ah te hormony.
Czy jest tu ktoś kto musi czekać miesiąc lub dwa ze staraniami? Czy wszystkie już działające?
My działamy od jutra. Dziś 9 dc. Dziś zaczynam z testami owu, jak wyjdzie pozytywny to zaczynamy maraton! [emoji3590][emoji177] Owu mam 10-12 dc. A potem najgorszy czas - oczekiwanie [emoji2356] będę starała się o tym nie myśleć.

Musieliśmy odczekac 3 cykle bo miałam łyżeczkowanie pod koniec listopada. Dłużyło się niemiłosiernie niestety...

Ostatnia edycja:
Hejo dziewczyny, gratuluję nowych kreseczek i trzymam kciuki, żeby wszystko dalej szło dobrze [emoji8]

Ja niestety byłam wczoraj na becie i nic z tego ;( czekam na @, kolejny cykl przed nami.. trochę smutno ale trudno, trzeba działać ;)

reklama
Do góry