reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy też tak macie, że kilka dni przed owulacja boli was po stosunku wszystko w środku? Ja owu mam mieć jakoś w tym tygodniu a wczoraj po przytulankach to mnie po prostu rozrywało... Pierwszy raz takie coś miałam..
Nie zauważyłam nigdy czegoś takiego u siebie..

reklama
👍 jeszcze ja :) 8 dpo.
Ale mam ochotę zrobić już jutro test 🙈 wiedzialam, że tak będzie, ten ostatni tydzień przed @ jest najgorszy dla mnie 😉 mam milion pińcet objawów ciążowych.. przeczucie, że się udało oczywiście też 🙉🙈 ale będzie znowu załamka jak @ przylezie.. no ale nic nie poradzę, że tak emocjonalnie do tego podchodzę, nie umiem się wyluzować w tym temacie 😔

Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno 😉, ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)
Ja tylko folik i witaminę D :)

👍 jeszcze ja :) 8 dpo.
Ale mam ochotę zrobić już jutro test 🙈 wiedzialam, że tak będzie, ten ostatni tydzień przed @ jest najgorszy dla mnie 😉 mam milion pińcet objawów ciążowych.. przeczucie, że się udało oczywiście też 🙉🙈 ale będzie znowu załamka jak @ przylezie.. no ale nic nie poradzę, że tak emocjonalnie do tego podchodzę, nie umiem się wyluzować w tym temacie 😔
Łączę się w bólu - jakbym czytała o sobie 🙄

Zobaczcie wszystkie trzy testy owu z dzisiaj ostatni sprzed chwili
IMG_7847.JPG

reklama
Do góry