reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ludzie to naprawdę czasem przeżywają tragedię....

Czytam teraz pewien wątek... kobiety tak silnej, że mi mowę odbiera.

Jak wpadnę w jakiś doł znów do jeb.. się porządnie w łeb, bo wszytko to przy tej historii to pryszcz...

Cieszcie sie swoimi dziećmi, kochajcie je najsilniej jak umiecie! I doceniajcie kobietki, że dostaliście piękny skarb...

😭 😭 😭 A tu kobieta na wątku piszę, że jej dzieciątko obumarło i je na porodówce właśnie urodziła... pożegnała się z nim i w ogóle... Boże... Czemu takie rzczy sie wydarzaja?

Nie będę tutaj zamieszczać odnośników, bo są tam dyrastyczne zdjęcia... ale sam fakt... :crazy:

A moje problemy to NIC.

Mam nie mieć dzieci nigdy to nie będe i skoro ona nauczyła się żyć z czymś takim to i się nauczę!!

Podziękowałam jej tam oczywiście za to, że przemówiła do mojej ciemnej łepecyny!

:hmm::hmm::hmm:

A ja drugi dzień okresu którego nie mam. W niedzielę ostatnia robiłam test. Czułość 25. Oczywiście negatywny.... Jak wspominałam już wcześniej. Nie testuje dalej bo to bez sensu... Narazie czekam.

Mój mąż już tak ma... [emoji23][emoji23][emoji848] Ale przynajmniej mam z nim wesoło [emoji23][emoji23] On był w takim szoku że mi pogratulował [emoji2356] do dzisiaj w to nie wierzę [emoji23][emoji23]
Proszę Cie...opowiadałam mu wczoraj o tym.
Ja.do dzisiaj leje z tego jak pierwszy raz przeczytalam hahahaha

pewnie, ze sobie nie wyobrazam jak to jest... ale czekam na ten malenki cud i wiem jedno, wole juz teraz myslec, ze ze wszystkim dam rade, niz zadreczac sie jak to bedzie jesli dzieciatko bedzie dokuczalo itp. Zawsze uwazalam, ze we wszystkim, z czym mierzymy sie kazdego dnia, pozytywne nastawienie to juz polowa sukcesu :) dlatego czas zweryfikuje wszystko a poki co, wole zyc w przekonaniu, ze bez wzgledu na to jaki bedzie dzidzius, poradzimy sobie ze wszystkim :) raz lepiej, raz gorzej ale razem, nauczymy sie siebie nawzajem od nowa. I nie mowie, ze moje dzieciatko bedzie super grzeczne, ale mam nastawienie takie, ze bez wzgledu na wszystko, postaram sie z calych sil byc zajebista mama ale i fajna zona, kochanka i pania domu :) pozytywne myslenie jak dla mnie jest bardzo wazne :)
I bardzo dobrze, że myślisz, że ze wszystkim sobie swietnie poradzisz 🙂 moimi wpisami nie chciałam zmieniać Twojego myślenia tylko pokazać, ze może się trafić trudniejsze dziecko i wtedy myślę, że każda z nas postawi na pierwszym miejscu zaspokojenie potrzeb dziecka a nie dbanie o dom czy o to, żeby obiad był na czas 😉

reklama
My oboje jesteśmy śmieszni także jak nie raz coś walniemy to szok [emoji23][emoji23] Wiara jak na nas przejrzy z boku to mówi że wariaci jak nic [emoji23][emoji23][emoji2368] Ale lepiej być takim niż zamulonym[emoji23]
Ja mam tez takie szczęście ze W. to swirus nie z tej ziemi :)
Potrafi poprawić humor w minute

Do góry