reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No wczoraj po 16 wyszły mi dwie kreski, dzisiaj rano z 1 siusiania po całej nocy wyszły mi tez dwie ale wedlug mnie jaśniejsza Ta druha niż wczoraj, a jak teraz zrobiłam ten test co pokazuje tygodnie to not pregnant 😫😫😫😫😫😫 myśle o poniedziałku a pewnie jutro rano jak wstane co bede sikała już mam takie uczucie stresu w brzuchu na niczym się skupić nie mogę no coz jak jutro rano z porannego moczu ten test clearblue nie pokaże ciąży tzn ze ciąży nie ma...
Kurcze nie wiem co ci powiedziec.
Zostalo ci tylko powtorzyc rano.
Zrob najlepiej dwa różne od razu

reklama
A mnie laski tak mdli..no masakra :(
I nie wiem od czego.
Do tego sutki mnie bolą okropnie. I nie wiem czy to W. mnie wczoraj pogryzl i nie pamietam :D czy same od siebie

U mnie dziś 10 dpo. No i tak czytam o tych Waszych testach, więc myślę sobie mam jakiś jeden test ciążowy (Tak, wiem co to jest jeden test, ale postanowiłam, że nie kupię więcej dopóki coś nie zacznie się dziać) to pójdę i siknę. Być może na zdjęciu nic nie będzie widać, ale na żywo jest tam cień cienia i dla mnie, gdzie przez 8 lat widziałam czystą, niczym niezmacona biel vizira jest to trochę szok😲
Test zwykły paskowy horienmedical z allegro no i nie z porannego moczu tylko z południowego.
Oceńcie same, bo już nie wiem, czy może i ja zacznę pakować się do psychiatryka😜
Ja widze cień cien cienia powtórz za dwa dni 😊

Czyli wszystko jak w zegarku. Test się zgrywa z apka [emoji846] nic tylko działać.

U mnie natomiast dziś 18dc a testy woj dalej negatywne [emoji24][emoji24] temperatura nisko, tylko śluzu dużo. załamka. Coś czuje cykl bezowulacyjny [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji26][emoji26][emoji26]

Hej, u mnie tak samo. Testy owu ani razu nie pokazały mocniejszej kreski testowej od kontrolnej chociaż u mnie juz 16dc przy cyklach 29-30. Był moment, około 11-13dc ze kreski ciemniały, a teraz juz są prawie niewidoczne wiec ja się tym nie przejmuje i dalej działam.

Dziewczyny powiedzcie proszę jak to jest u Was ze śluzem? Czy od razu po owulacji się kończy czy jeszcze utrzymuje się jakiś czas?

Ja nakrecilam się dzisiaj na ten test bo chciałam sobie wieczorem po pracy piwko wypić A teraz to sobie chyba odpuszczę póki co😉
Weź bezalkoholowe :) Smakuja tak samo, maja wyciag z szyszek chmielu wiec poprawiaja samopoczucie :) Ja wczoraj sobie wypilam pszeniczne bezalkoholowe jakies nawadniające podobno :D

Hej, u mnie tak samo. Testy owu ani razu nie pokazały mocniejszej kreski testowej od kontrolnej chociaż u mnie juz 16dc przy cyklach 29-30. Był moment, około 11-13dc ze kreski ciemniały, a teraz juz są prawie niewidoczne wiec ja się tym nie przejmuje i dalej działam.

Dziewczyny powiedzcie proszę jak to jest u Was ze śluzem? Czy od razu po owulacji się kończy czy jeszcze utrzymuje się jakiś czas?
Hm żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie musiałabym robić monitoring cyklu... Ale robiono badania dot. tego czy w dniu szczytu śluzu jest owu i w większości przypadków tak właśnie było. Czasami owu występowała następnego dnia cZyli jak już sucho lub śluz mleczny i gęsty, bardzo rzadko występowała dwa dni po dniu szczytu śluzu. Ja się tym kieruję :) Zwłaszcza, że po dniu szczytu śluzu już twardnieje i opada mi szyjka, więc wtedy nie byłoby możliwości żeby plemniki tam się dostały, więc zakładam, że owu miałaam w dniu szczytu :)

BTW śluz płodny, rozciągliwy na x cm przezroczysty jak białko jaja kurzego miałam 1 dzień teraz

reklama
Ja mam doła :( zapalenie pęcherza hula w najlepsze a wyniki posiewu będą najpewniej we wtorek ... boli i stresuje się czy nie przejdzie na układ rozrodczy...
Wczoraj w 7-8 dpo beta ujemna (robiona generalnie pod katem antybiotykoterapii z założeniem że i tak może żadnej informacji nie dać - bo gdyby crp było duże to dowalili by mi antybiotyk dożylnie i z ciąży wtedy nici.. na szczęście był jeszcze generalnie ok...)

tak że dziś mam dzień z czekoladą i termoforem :(

Zadnych czekolad. Tylko kwasne. Zapalenie pecherza lubi slodkie ;)
Sok z zurawiny, herbata z cytryna ;) mega duzo wody. I wygrzewac sie!

Do góry