reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jak masz cierpliwość to czekaj [emoji846][emoji846][emoji846][emoji5][emoji5][emoji5] ja należę niestety do tych w gorącej wodzie kąpanych [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie tak te fałszywe kreski w poprzednim cyklu wkurzyły, ze teraz mam w szafce 3 testu clearblue i jak mi chiński pasiak pokaże wczeniej cień kreski mam w pogotowiu precyzyjnego Szwajcara zeby sobie nadziei nie robić [emoji846] i na betę pójdę dopiero jak mo CB pokaże pozytyw. Nie lubię pobierania krwi a teraz jeszcze sezon grupowy i wlansie z labo z tego tygodnia przytargalam najprawdopodobniej jakiegos wirus
mam rozumieć ze Tobie tez wychodziły takie kreski i to jednak był brak ciąży? :( Nie mam cierpliwości haha dlatego zastanawiam się co zrobić czy jak bym poszła teraz po ten test i zrobiła nie z porannego moczu to wyjdzie normalnie? Czy powinnam ten CLEARBLUE zrobić jutro rano ?

reklama
mam rozumieć ze Tobie tez wychodziły takie kreski i to jednak był brak ciąży? :( Nie mam cierpliwości haha dlatego zastanawiam się co zrobić czy jak bym poszła teraz po ten test i zrobiła nie z porannego moczu to wyjdzie normalnie? Czy powinnam ten CLEARBLUE zrobić jutro rano ?
Powiem Ci ze ja tez miałam kreske, duzo wyrazniejsza niz Twoja. Już bylam cala happy a beta 1,2... nie wiem co sie wtedy podziało

No faktycznie slabiutko
Lipa jak nie wiem.:::
Moja cierpliwość wystawiana jest ostatnio na próbę [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak, ale tylko ten bobo test zolty i Pink strumieniowy ( on w ogóle pokazał mi 4 razy ciążę, której nie było). Inne testy jak nie było ciąży nic nie pokazywały.
Rano stężenie bHCG w moczu jest podobno najwyższe, ale ja naleze do tych walnietych testujących i pewnie zrobiłam j dziś i jutro [emoji23][emoji23] ale ze mnie w tej kwestii nie należy raczej brać przykładu

reklama
Hejka, u mnie dzisiaj 38 dc, na teście biel. We wtorek idę do gina po coś na wywołanie i regulację cykli [emoji51]

Do góry