reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ze swoim jest inaczej [emoji846] Mój W wohole nie był zainteresowany dziećmi, a dla Tolka jest najlepszym tatą na świecie. Cały czas poświęca jemu. Kompa, tv czy telefon bierze dopiero jak ja młodego usypiam. Mi daleko do bycia takim rodzicem jak on, a naprawdę się nie zapowiadało i też się bałam [emoji854] plus w ciąży także nie dotknął alkoholu przez całą moją ciążę. Powiedział że skoro ja się poświęcam to i on może [emoji846]

Właśnie o to mi chodzi. Faceci naprawdę potrafią zaskoczyć.[emoji7]
A jak u Ciebie? Mam nadzieje, ze @ nie ma i jutro zobaczymy piękne cyferki na wyniki bety

Mam online właśnie i pewnie, dzisiaj wieczorem i jutro rano będę odświeżać
emoji23.png

Coś już wiadomo??

Beta < 0,5 :(
@ się nie pojawiła :(

Przykro mi :(. Wielka szkoda, że tym razem się nie udało. Nie trać woli do walki, kiedyś przyjdzie i Twój cykl!!

Dziewczyny jutro dzień planowanej @ korci mnie żeby iść zrobić test ale nie wiem czy jest sens? Czekać do rana?

Czekamy na focie :) Lepiej robić z rana - hormonu w moczu bedzie więcej i większa szansa, ze się wybarwi ;) Wieczorem podobno hormonu jest najmniej ;)

Coś już wiadomo??

Przykro mi :(. Wielka szkoda, że tym razem się nie udało. Nie trać woli do walki, kiedyś przyjdzie i Twój cykl!!

Czekamy na focie :) Lepiej robić z rana - hormonu w moczu bedzie więcej i większa szansa, ze się wybarwi ;) Wieczorem podobno hormonu jest najmniej ;)

Chyba, ze pol dnia nie sikasz, to wowczas można siknac na test [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry