reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jutro ostatni dupek i czekamy na @ i zaczynamy starania chociaż mam obawy czy mój M sobie poradzi... Ostatnio 4dni zostały u nas moje 8letnie bratanicę a M nie wykazał zaangażowania. Zero zainteresowania czy są głodne, jak im wypełnić czas... Zaczęłam się zastanawiać czy da radę, czy sobie poradzi z byciem tatą...

Spokojnie... jak zobaczy swojego malucha to da radę. Tez miałam takie myśli bo mój w ogóle był niedzieciowy, a super się mała zajmuje

reklama
Spokojnie... jak zobaczy swojego malucha to da radę. Tez miałam takie myśli bo mój w ogóle był niedzieciowy, a super się mała zajmuje
No miejmy nadzieję ale trochę mnie to dobiło i nawet się zastanawiałam czy nie odłożyć starań na później ale on mnie zapewnia, że stanie na wysokości zadania.

Może też coś w tym jest :)

Mnie dziś bardziej zdenerwowalo to, że mam gorączkę jutro do pracy, w domu ogarnąć a on sobie spać poszedł i mnie naszło dziecko będzie coś potrzebować a on spanie urządza.
No ja liczę, że sobie poradzą. Tym bardziej, że to nie wpadka a planowane kilka miesięcy więc chyba są świadomi. Mój M mówi, że swoje to swoje i naszym na pewno będzie umiał się zająć..

Może też coś w tym jest :)

Mnie dziś bardziej zdenerwowalo to, że mam gorączkę jutro do pracy, w domu ogarnąć a on sobie spać poszedł i mnie naszło dziecko będzie coś potrzebować a on spanie urządza.
Nie no mój jest opiekuńczy. Teraz kończę urlop i oczywiście się rozchorowałam a jutro do pracy więc cały dzień mi się pyta co mi podać, czego potrzebuje.

Mnie dziś też naszla taka myśl czy on sobie poradzi czy zostanę z tym sama... Dziś mam takie nerwy na niego a miał być owocny cykl. Może nie jest nam pisane mieć wspólne dzieci.
Ze swoim jest inaczej [emoji846] Mój W wohole nie był zainteresowany dziećmi, a dla Tolka jest najlepszym tatą na świecie. Cały czas poświęca jemu. Kompa, tv czy telefon bierze dopiero jak ja młodego usypiam. Mi daleko do bycia takim rodzicem jak on, a naprawdę się nie zapowiadało i też się bałam [emoji854] plus w ciąży także nie dotknął alkoholu przez całą moją ciążę. Powiedział że skoro ja się poświęcam to i on może [emoji846]

reklama
No to myślę, że nie masz się czym martwić a pomyśl jak będziesz w ciąży to cały czas będzie się pytał [emoji4]
Nie no mój jest opiekuńczy. Teraz kończę urlop i oczywiście się rozchorowałam a jutro do pracy więc cały dzień mi się pyta co mi podać, czego potrzebuje.
Ze swoim jest inaczej [emoji846] Mój W wohole nie był zainteresowany dziećmi, a dla Tolka jest najlepszym tatą na świecie. Cały czas poświęca jemu. Kompa, tv czy telefon bierze dopiero jak ja młodego usypiam. Mi daleko do bycia takim rodzicem jak on, a naprawdę się nie zapowiadało i też się bałam [emoji854] plus w ciąży także nie dotknął alkoholu przez całą moją ciążę. Powiedział że skoro ja się poświęcam to i on może [emoji846]
Mojego dzieci lubią ale jak ma wziąć je na ręce czy przytulić to jest taki sztywny [emoji1787] no cóż wstanie to będzie awanti [emoji2368] u mnie 9 dc zrobiłam test owu na szczęście negatyw [emoji12]

Do góry