Ewq9
Fanka BB :)
Mi wg testów ( dwóch różnych) wychodzi że mam dzisiaj już 8 dzień płodnyPotwierdzona tylko testami owu. Ja zazwyczaj żadnego bólu owulacyjnego nie czuje. A śluzu nie umiem badać [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wg testów ( dwóch różnych) wychodzi że mam dzisiaj już 8 dzień płodnyPotwierdzona tylko testami owu. Ja zazwyczaj żadnego bólu owulacyjnego nie czuje. A śluzu nie umiem badać [emoji6]
Ja dzisiaj robiłam test ciążowy i biel, 29 dc, ale po antykoncepcji nie wiem czy mam owulację i kiedy jeśli mam [emoji85]
A pytanie mam czy korzystacie z jakichś pakietów np. w lux med i rzeczywiście macie darmowe wizyty, usg i badania krwi?
Mi wg testów ( dwóch różnych) wychodzi że mam dzisiaj już 8 dzień płodny
W Luxmedzie na pewno jest tak, ze najpierw musisz się umówić na wizytę u gina a oddzielnie na usg [emoji2370] to mnie tam strasznie irytowało
To zależy gdzie, bo ja w Krakowie zawsze mam usg na wizycieW Luxmedzie na pewno jest tak, ze najpierw musisz się umówić na wizytę u gina a oddzielnie na usg to mnie tam strasznie irytowało
Przepraszam masz rację w sensie że już 8 dzień mi pokazuje wynik pozytywny więc nie wiem kiedy była, jest czy będzie owulacjaTesty owu nie pokazują dni plodnych tylko owulacja kiedy ma nastąpić.
34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze
Właśnie ja tak nie chce
Dla mnie to masakra, jeżeli sama sobie coś takiego potrafię zrobić [emoji44][emoji1745]Oczywiście ze tak.