reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja dzisiaj robiłam test ciążowy i biel, 29 dc, ale po antykoncepcji nie wiem czy mam owulację i kiedy jeśli mam [emoji85]

A pytanie mam czy korzystacie z jakichś pakietów np. w lux med i rzeczywiście macie darmowe wizyty, usg i badania krwi?

W Luxmedzie na pewno jest tak, ze najpierw musisz się umówić na wizytę u gina a oddzielnie na usg 🤷🏻‍♀️ to mnie tam strasznie irytowało

A może nie dostaniesz bo zaszłaś?
34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze

reklama
Do góry