ForgetMeeNot
Fanka BB :)
To zależy gdzie, bo ja w Krakowie zawsze mam usg na wizycie
Oooo to super. W Lublinie nie ma takiej opcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy gdzie, bo ja w Krakowie zawsze mam usg na wizycie
To zrób, ja np od tygodnia robiłam sikacze,wszystkie białe, boboseksy prze owu i po (ale nie robilam testow tylko czułam że mam)Potwierdzona tylko testami owu. Ja zazwyczaj żadnego bólu owulacyjnego nie czuje. A śluzu nie umiem badać [emoji6]
To w takim razie mocno trzymam kciuki za jutro [emoji846]To zrób, ja np od tygodnia robiłam sikacze,wszystkie białe, boboseksy prze owu i po (ale nie robilam testow tylko czułam że mam)
I @ dalej nie ma ale dla świętego spokoju zrobię jutro te betę bo zaczynam sobie wkręcać objawy, a nie chce później miec doła.
Zrób, będziesz wiedziała na czym stoisz.
ja licze, ze nie dostaniesz @ [emoji4] a cykl przeciagnie sie nie w nieskonczonosc ale na kolejne 8 miesiecy
U mnie 35dc. Już powinnam mieć kolejny cykl starań ale @ sobie ze mnie jaja robi34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze
Przepraszam masz rację w sensie że już 8 dzień mi pokazuje wynik pozytywny więc nie wiem kiedy była, jest czy będzie owulacja
Ja za Ciebie również!To w takim razie mocno trzymam kciuki za jutro [emoji846]
A może nie dostaniesz bo zaszłaś?
A ja mam dziewczynki pytanie, czy macie jakiś złoty srokek na przechowywanie badań itp. i idąc do lekarza macie perfekcyjnie wszytko ułożone? Czy raczej trochę w tel, trochę na papierze, a trochę w głowie?