reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Potwierdzona tylko testami owu. Ja zazwyczaj żadnego bólu owulacyjnego nie czuje. A śluzu nie umiem badać [emoji6]
To zrób, ja np od tygodnia robiłam sikacze,wszystkie białe, boboseksy prze owu i po (ale nie robilam testow tylko czułam że mam)
I @ dalej nie ma ale dla świętego spokoju zrobię jutro te betę bo zaczynam sobie wkręcać objawy, a nie chce później miec doła.
Zrób, będziesz wiedziała na czym stoisz.

To zrób, ja np od tygodnia robiłam sikacze,wszystkie białe, boboseksy prze owu i po (ale nie robilam testow tylko czułam że mam)
I @ dalej nie ma ale dla świętego spokoju zrobię jutro te betę bo zaczynam sobie wkręcać objawy, a nie chce później miec doła.
Zrób, będziesz wiedziała na czym stoisz.
To w takim razie mocno trzymam kciuki za jutro [emoji846]

34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze
U mnie 35dc. Już powinnam mieć kolejny cykl starań ale @ sobie ze mnie jaja robi

A może nie dostaniesz bo zaszłaś?

Nie napewno nie bo staraliśmy się nie zajść. Poza tym miałam usg kilka dni temu owu była ale napewno ciąży nie ma. Ja miałam starania wstrzymane. Myslam ze na zawsze ale jednak ryzykuje dalej. Kto nie ryzykuje nie pije szampana:) wiec niech przychodzi ta @ i show must go on :)

reklama
A ja mam dziewczynki pytanie, czy macie jakiś złoty srokek na przechowywanie badań itp. i idąc do lekarza macie perfekcyjnie wszytko ułożone? Czy raczej trochę w tel, trochę na papierze, a trochę w głowie?

Ja wszystkie wyniki drukuje i mam taka specjalna teczkę z koszulkami :) wkładam ładnie grupując na rodzaje badań, a następnie chronologicznie :) muszę mieć tak poukładane, bo jak idę do lekarza to nagle gubię się w tych wszystkich badaniach

Do góry