reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja dzisiaj robiłam test ciążowy i biel, 29 dc, ale po antykoncepcji nie wiem czy mam owulację i kiedy jeśli mam [emoji85]

A pytanie mam czy korzystacie z jakichś pakietów np. w lux med i rzeczywiście macie darmowe wizyty, usg i badania krwi?
Ja miałam wcześniej Luxmed z pracy, ale raczej badania jak już to zlecał mi lekarz na wizycie jak o to poprosiłam. Natomiast kiedyś np dowiedziałam się w recepcji że beta raz w roku jest za darmo w moim pakiecie, i np cytologia też, wszystko zależy od pakietu jaki firma opłaca 🤔 mąż ma Medicover i np on ma praktycznie wszystkie badania laboratoryjne za free ALE tylko po skierowaniu od lekarza. Kiedyś miał mieć operację i lekarz że szpitala kazał mu zrobić chyba z 15 badań z krwi, poszedł do lekarza z Medicover, powiedział że ma mieć zabieg i takie i takie badania zrobione i tamten bez słowa mu zlecił 😁

reklama
Który masz dzień cyklu? Ja dzisiaj 29 dc, po antykoncepcji nie wiem ile będę czekać na okres, poprzedni był 35 dni :/

34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze

34 ale ciagnie mi się ten cykl w nieskończoność. Owu miałam 19- stego wiec licze ze jutto najpozniej dostane @ bo jednak ta przerwa między owu a okresem powinna wynosić 14-16 dni a u mnie już 15. Zdechła jestem dZis i wyc mi się chce. Starac się złe niestara JesCE gorzej a cykl
Się wlecze i wlecze
ja licze, ze nie dostaniesz @ :) a cykl przeciagnie sie nie w nieskonczonosc ale na kolejne 8 miesiecy

reklama
U mnie nawet Tolek wczoraj mówi że on nie chce rosołu tylko ogórkową [emoji16] widać że nieświadomie mu się rodzeństwo marzy [emoji846]

Do staraczek jeszcze nie zaciazonych mam pytanko. Czy psychika kobiety tak bardzo chcę mieć dziecko że może dawać fejk symptomy? Miałyście kiedyś tak?
Od rana mam mdłości, serio, ale takie konkretne. 12 dpo więc teoretycznie za szybko. Nie chcę kolejny raz sobie robić złudnych nadziei. Na początku myślałam że to z głodu ale nie. Zjadalam śniadanie i to samo [emoji846]

Oczywiście ze tak.

Do góry