Oooo dziękuję czyli mogło siasc ale tak dziwnie mnie boli brzuch. Za to piersi nic a ostatnio bolały dlatego myślę że nic z tegoJa poroniłam na początku grudnia i owu od razu miałam normalnie, jedynie cykl mi się wydłużył o 2-3 dni.
reklama
annajak
Fanka BB :)
Mam nadzieję na skuteczne działania w walentynki ;-)Ostatni cykl i siadzie
Wez go z zaskoczenia wtedy ustrzeli jak tralalalaMam nadzieję na skuteczne działania w walentynki ;-)
zgredzus
Mnie brzuch od trzech dni boli, a piersi to niby dzisiaj coś pieką (ale to nie wiem, czy nie wymyślone pieczenie)
Oooo dziękuję czyli mogło siasc [emoji123] ale tak dziwnie mnie boli brzuch. Za to piersi nic a ostatnio bolały dlatego myślę że nic z tego
Moje są wrzące. Ale w ogole od kilku dni gorąco mi bo chyba mnie rozłożyMnie brzuch od trzech dni boli, a piersi to niby dzisiaj coś pieką (ale to nie wiem, czy nie wymyślone pieczenie)
Kasiam13161
To jutro tez musze zrobic ogorkowa szkoda ze dzisisj nie ugotowalamDawajcie dziewczyny! Może coś w tej ogorkowej jest [emoji23][emoji23][emoji23]
Verona26
Gotujcie na potęgę, aż chlopu was z domu wygnaja [emoji23][emoji23][emoji23]
To jutro tez musze zrobic ogorkowa szkoda ze dzisisj nie ugotowalam[emoji16]
Kasiam13161
Moze nie bedzie tak zle najwyzej nie bedzie jadl w domu hehe moze isc do tesciowej nie daleko ma mojGotujcie na potęgę, aż chlopu was z domu wygnaja [emoji23][emoji23][emoji23]
wiola0904
pierwsze kilka miesiecy po poronieniu daja najwieksza szanse na kolejne zajscie w ciazeJa nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążę na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej
reklama
Wiem ale boję się że mam trochę blokadę psychiczną. Boje się powtórki a z drugiej strony dalabym się pociachać za bobasapierwsze kilka miesiecy po poronieniu daja najwieksza szanse znowu zajsc w ciaze