Mysle ze mozesz isc na betę18 i 19 mocno pozytywne testy owu [emoji3]
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
18 i 19 mocno pozytywne testy owuPrzepraszam nie bede szukać kiedy miałaś owu? Tak mniej więcej?
Miałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xDMysle ze mozesz isc na betę
zgredzus
Już zamówiłam testy na allegro, bo na cenach rosmanowskich to zbankrutuje [emoji23]
Miałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xD
Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążę na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniejJuż zamówiłam testy na allegro, bo na cenach rosmanowskich to zbankrutuje [emoji23]
Ostatni cykl i siadzieU mnie dzisiejszy test wywołał początek @
Za miesiąc testuje dopiero jak będzie ze 3 dni po terminie. Trzymajcie mnie za słowo. Mam dość testów.
No to 6 cykl starań czas zacząć...
A ja dzień późniejMiałaś owu jak ja(najprawdopodobniej) także razem bd testować jak coś xD
Kiedy robisz test?A ja dzień później
reklama
annajak
Ja poroniłam na początku grudnia i owu od razu miałam normalnie, jedynie cykl mi się wydłużył o 2-3 dni.Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążę na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej