reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Żeby to było takie proste. Jak słyszę od kogoś nie planuj, uprawiaj seks, cieszę się tym.. no JAK?! Czy Wy umiecie się tak wyciszyć? Ja totalnie nie. Nie potrafię, nie umiem. Może niektórzy mają takie predyspozycje ja nie, niestety. To takie udawanie ze mnie to nie obchodzi. W środku wszystko i tka analizuję [emoji6]
Masz rację, łatwo powiedzieć, trudniej wykonać niestety... Ja właśnie należę do osób, które nie to, że się nie stresują, bo czasami coś tam mnie łapie, i też jestem niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana. Ale wiem też, że im bardziej człowiek chce, tym bardziej potrafi sobie utrudnić życie :/ Dlatego jeśli na coś nie mam wpływu w danym momencie, jeśli coś już się wydarzyło to odpuszczam i niech się dzieje wola nieba...

reklama
To jeszcze ja tu u was przycupne[emoji4] ogólnie w poniedziałek mam mieć punkcję jajnikow(przygotowanie do in vitro), nie na stawiam się jakoś bardzo bo od samego początku mojej klinice są nie dopowiedzenia, i teraz okazuje się że źle hormony przyjmowałam. Dzisiaj byłam na usg i wszystko jest ok, ale zobaczymy. Jeśli się nie uda to już będzie koniec moich starań

Trzymam mocno kciuki. Bądź pozytywnie nastawiona musi się udać.

Również uwazam, że lepiej zrobić druga betę by sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. I z tym iść do lekarza w 7 tyg mniej więcej
Ja to gdzieś czytałam że wynik bety od 5-25 jest uznawany za "watpliwy" i należy go potwierdzić, ale to mądrość internetowa 😅 oczywiście może później super wzrosnąć, tego nie neguję 😅aczkolwiek jak byłam kiedyś z wynikiem 6 u gina to faktycznie kazał powtórzyć...ale dostałam okres☑️

reklama
Do góry