reklama
Witam się w 10 dpo z bielą. Zrobiłam go znowu bo chciałam wytłumaczyć sobie mój ból w dole pleców i ból piersi. Ale jakby to było spowodowane hormonami ciążowymi to zobaczyłabym jakiś cień cienia przecież. Frustrujące to jest strasznie [emoji849]
Poczekaj za 4 dni może wyjść bladziochWitam się w 10 dpo z bielą. Zrobiłam go znowu bo chciałam wytłumaczyć sobie mój ból w dole pleców i ból piersi. Ale jakby to było spowodowane hormonami ciążowymi to zobaczyłabym jakiś cień cienia przecież. Frustrujące to jest strasznie [emoji849]
Gratulacje! [emoji16][emoji16][emoji16]Uwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Płacze i sie smieje na przemian [emoji23][emoji24] az corka przyszla zapytac czy mi odbilo
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Białołęka. Ja chodzę na Starynkiewicza do dr marianowskiego. Trzeba wziąć od zwykłego gina skierowanie do poradni leczenia niepłodności i tam możesz się zapisać. W miarę spoko terminy mają .Z jakiej jesteś dzielnicy? Może lekarzem się podziel
Dawaj znać ci wyszłoJadę na betę już mam dość czekania. Będę pewna na czym stoję i albo będzie radość albo kubeł zimnej wody
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Dzisiaj idziesz ?
Jadę na betę już mam dość czekania. Będę pewna na czym stoję i albo będzie radość albo kubeł zimnej wody [emoji1745]