mangusta87
Fanka BB :)
dziewczyny ja jakoś tak nie umiem cały czas na testy sikac ja czekam zawsze na termin @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie wyrokuje ale u mnie pinki strumieniowe pokazały cienie przy becie niższej niż 8.
Testy robiłam tak:
Poniedzialek: biel - ale po kilku godzinach coś się pojawiło (niby nie ważne po 10 min no ale jednak)
We wtorek: biel ale przed 10 min się coś pojawiło i później delikatnie sciemnialo
Środa w przeciągu 5 min cień cienia cienia cienia robiona beta 8,4
Piatek: dalej cień ale od razu widoczny i beta 14,5
Niestety sobota beta tylko 15,3 I poronienie samoistne (ciąża biochemiczna)
Ale jednak Pink wykrył
Jestem w takim samym nastrojuMoja wiara już ulatuje. Mój kres jest blisko. Nie daje rady...
Czas poszukać sobie mieszkania i odpuścić... tak po prostu.
Nie mam na to już sił!!
Pracownika który jest na chorobowym nie można zwolnić.
Jeszcze jaRaczej ze mną
Będziemy sobie chociaż pisać co na obiad robimy
bardzo dobra decyzja!!! odpoczywaj duzo kochana!Właśnie jutro idę na chorobowe [emoji4]
Mi pinki wychodziły negatywne a ciąża była xD juz wolę te biedronkowe xDCo Ty mówisz ! Poważnie ? Ja w ciągu tygodnia zrobiłam 5 pinkow i negatywne. Chyba jutro kupię innej firmy
26 dc, do @ 3 dni (choć brałam ostatnio 3 miesiące tabletki, więc nie wiem czy liczyć standardowo 28-29 dni dni)A Ty?
No to nakręciłam się ponownie mam przeczucie że się udało tylko nie wiem jest niski poziom hormonu czy co. Brzuch okresowo bolał w piątek cały dzień,termin @ na ten weekend i teraz ciszaMi pinki wychodziły negatywne a ciąża była xD juz wolę te biedronkowe xD