ja to juz mam przechlapane,moj mowi,ze skoro w tamtym cyklu bylo tylko polowa miesiaca,to tym razem caly cykl bedzie strzelał żołnierzykami i nie ma mowy o migrenachU mnie dziś 5dc także niech szykuje swoich wojowników bo nadchodzę [emoji23]
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ej ja mam tak mokro że co chwilę latam zobaczyć czy to nieokres. WGL mam jakieś przeczucie jakbym okres miała dostać [emoji58] Okropnie mnie brzuch dzisiaj boli, pachwiny całe i rwa nogi. Nie wiem o co kaman i trochę jestem przerażona [emoji32]
Ja nie wode ale mokro... slisko.... bym sie co chwila kapala najchetniej
wiola0904
wez nospe... jest bezpieczna w ciazy. dziala rozkurczowo.Ej ja mam tak mokro że co chwilę latam zobaczyć czy to nieokres. WGL mam jakieś przeczucie jakbym okres miała dostać [emoji58] Okropnie mnie brzuch dzisiaj boli, pachwiny całe i rwa nogi. Nie wiem o co kaman i trochę jestem przerażona [emoji32]
Aklime
Pierwsze, drogo u Ciebie strasznieJestem zielona w kwestii bety więc które zaznaczyć jak uda mi się wyrwać z pracy?
Rudaa94
Nie wiem ale drogo [emoji14] ja 27 placilam [emoji14] chyba Bhcg
Jestem zielona w kwestii bety więc które zaznaczyć jak uda mi się wyrwać z pracy?
MamaBuni
Ja już nawet nie testuje zaczynałam w czerwcu 2018...Ja mam to samo, chyba czułabym za duze rozczarowanie oglądać biel od ponad roku hyh
wiola0904
o matko, a skad te ceny? nie masz gdzies diagnostyki u siebie w poblizu? kosztuje 27zlJestem zielona w kwestii bety więc które zaznaczyć jak uda mi się wyrwać z pracy?
Jak drogo [emoji848] chyba ta 2 opcja?Jestem zielona w kwestii bety więc które zaznaczyć jak uda mi się wyrwać z pracy?
reklama
Verona26
Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
@Verona26 a jak Twoj dzien w pracy?