reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
mysle, ze warto sprobowac... ja go troche rozumiem.. sama sie tak zachowywalam. chec posiadania dziecka czasem potrafi nam niestety zawladnac szarymi komorkami i czlowiek traci rozum. mysle, ze rozmowa na temat terapii nie zaszkodzi. jedno co moge doradzic to w ktorys wolny dzien, wybierzcie sie gdzies w neutralne miejsce pogadac, spacer, park, jezioro... gdziekolwiek, nie w domu. naprawde na swiezym powietrzu i w innej scenerii niz domowa, czlowiek mysli inaczej, jest mniej klotliwy i chetny do wspolnych porozumien...

Oj były już kawiarnie, parki, nawet wycieczki różnego rodzaju, ale niestety spokój podczas rozmowy to jeszcze mało. Chyba po prostu nam trudno znależć jakiś kompromis, który by pasował obu stronom.

Walić te pinki. Tylko mieszają w głowach.
Ja mam tylko pinki. Mam nadzieję, że wychodzą negatywny przez to że są pinkami i że jest za wcześnie [emoji6]

Teoretycznie nie powinnam ale jakoś czuje że się udało. Z drugiej strony tak samo czułam się w sierpniu, a wtedy okres przyszedł wcześniej niż zwykle [emoji6]przynajmniej bul na tyle uprzejmy że się nie spóźnił [emoji6]

Ja mam tylko pinki. Mam nadzieję, że wychodzą negatywny przez to że są pinkami i że jest za wcześnie [emoji6]

Teoretycznie nie powinnam ale jakoś czuje że się udało. Z drugiej strony tak samo czułam się w sierpniu, a wtedy okres przyszedł wcześniej niż zwykle [emoji6]przynajmniej bul na tyle uprzejmy że się nie spóźnił [emoji6]
Jak miło z jego strony... 😎🤦‍♀️ Może spróbuj z innym testem, może akurat ;)

Ja nic nie wyrokuje ale u mnie pinki strumieniowe pokazały cienie przy becie niższej niż 8.
Testy robiłam tak:
Poniedzialek: biel - ale po kilku godzinach coś się pojawiło (niby nie ważne po 10 min no ale jednak)
We wtorek: biel ale przed 10 min się coś pojawiło i później delikatnie sciemnialo
Środa w przeciągu 5 min cień cienia cienia cienia robiona beta 8,4
Piatek: dalej cień ale od razu widoczny i beta 14,5
Niestety sobota beta tylko 15,3 I poronienie samoistne (ciąża biochemiczna)
Ale jednak Pink wykrył

Wstal, polecial po szklanke i polecial po samogon do zamrazarki :) nie wzial pod uwage ze prawie cala cole dzis wypilam :) to wlasnie pije samogon z kilkoma kroplami coli :) jest szczesliwy :)

Musialam go uspokajac bo jakby mogl to by sie wydarl na cale osiedle :) wyjasnilam mu ze teraz jeszcze druga beta we srode i za jakies 2 tyg do ginekologa. Przyjal to spokojnie:) a

W sumie najbardziej to sie psu oberwalo bo zaczal z nim podskakiwac ( wie ze mam kamienie zamiast cyckow- wiec cale szczescie mnie nie podnosil xd )

reklama
Do góry