reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No sama jestem w szoku, że taka ciemna 🥺😁 ale idę na bete, jestem akurat w pracy i w budynku obok jest Medicover 💪

Oh dopiero teraz dobijam się do tego posta ;) Koniecznie daj znać jak wynik !! robią o tej godzinie krew? W Medicover to chyba rano 🤔.

Ja pierdziele narzygam tam na nich dzisiaj...
emoji2961.png
Ale mnie mdli mosz kurde...

Podobno herbata z świeżym imbirem łagodzi mdłości ;)

Hej chwilę was podglądam 😏mogę się dołączyć?

Czuj się jak u siebie w domu :)

Mam! ♥♥♥♥♥ Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!🥰🥰
Beta- 183

Piękny wynik! ;) Ogromne gratulacje dla Ciebie! Dbaj o siebie teraz i olej prace :) myśl o swoim zdrowiu i tego malca ;)

Powtórz za 2 dni i dawaj znać o przyroście :)

Też się starasz?

Witam w ogóle wszystkie nowe osoby :) bo widzę, że trochę przybyło ;)

Gratuluję!
Tak btw od czego zależy wysokość bety? Jedna jak @verona ma 13 a Ty 183 i tak się zastanawiam od czego zależy jej wysokość? Bo z tego co doczytałam to dziś masz dzień kiedy miał być okres tak?
Wszystko kwestia kiedy doszło do zapłodnienia...

Gratuluję!
Tak btw od czego zależy wysokość bety? Jedna jak @verona ma 13 a Ty 183 i tak się zastanawiam od czego zależy jej wysokość? Bo z tego co doczytałam to dziś masz dzień kiedy miał być okres tak?
Beta rośnie od zagniezdzenia się zarodka a zarodek zagniezdza się od 6-12 dni u jednej to będzie w 10dniu po owu a u jeszcze innej w 6 wiec od tego zależy.

Gratuluję!
Verona robiła chyba z 4 dni przed spodziewaną miesiączka, więc ma prawo być niższa ;) u jednej zagnieżdżenie będzie po 6 dniach a u innej po 10, no i już giga różnica 😉

Jakos nie mam weny. Albo przyjaciolce wysle dane i jak sie nudzi to niech odswieza. Bo mnie juz jakos tak przybiloA ja wiemm...Od 9 rano sie stresuje odkad weszlam do labo. Teraz to mnie jedynie dól złapal....

Wiem jak to jest, ale pamiętaj, ze badania robią w kolejności w zależności od godziny oddania próbki. Wiec na pierwszy strzał idą wszystkie, które zebrali od otwarcia lab. Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce jak tylko wybiła punkt 7:00 rano. Otwierają się drzwi i ja pierwsza wchodzę. I co? Wynik badania bety miałam ok 17tej czy nawet po 17. Z tego co widziałam to Ty chyba tez w Diagnostyce robiłas :) To jeszcze chwila

reklama
No to probki z tego punktu pewnie dopiero po 12 zawiezli...
Wiem jak to jest, ale pamiętaj, ze badania robią w kolejności w zależności od godziny oddania próbki. Wiec na pierwszy strzał idą wszystkie, które zebrali od otwarcia lab. Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce jak tylko wybiła punkt 7:00 rano. Otwierają się drzwi i ja pierwsza wchodzę. I co? Wynik badania bety miałam ok 17tej czy nawet po 17. Z tego co widziałam to Ty chyba tez w Diagnostyce robiłas :) To jeszcze chwila

Do góry