reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No sama jestem w szoku, że taka ciemna 🥺😁 ale idę na bete, jestem akurat w pracy i w budynku obok jest Medicover 💪

Oh dopiero teraz dobijam się do tego posta ;) Koniecznie daj znać jak wynik !! robią o tej godzinie krew? W Medicover to chyba rano 🤔.

Ja pierdziele narzygam tam na nich dzisiaj...
emoji2961.png
Ale mnie mdli mosz kurde...

Podobno herbata z świeżym imbirem łagodzi mdłości ;)

Hej chwilę was podglądam 😏mogę się dołączyć?

Czuj się jak u siebie w domu :)

Mam! ♥♥♥♥♥ Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!🥰🥰
Beta- 183

Piękny wynik! ;) Ogromne gratulacje dla Ciebie! Dbaj o siebie teraz i olej prace :) myśl o swoim zdrowiu i tego malca ;)

Powtórz za 2 dni i dawaj znać o przyroście :)

Też się starasz?

Witam w ogóle wszystkie nowe osoby :) bo widzę, że trochę przybyło ;)

Gratuluję!
Tak btw od czego zależy wysokość bety? Jedna jak @verona ma 13 a Ty 183 i tak się zastanawiam od czego zależy jej wysokość? Bo z tego co doczytałam to dziś masz dzień kiedy miał być okres tak?
Wszystko kwestia kiedy doszło do zapłodnienia...

Gratuluję!
Tak btw od czego zależy wysokość bety? Jedna jak @verona ma 13 a Ty 183 i tak się zastanawiam od czego zależy jej wysokość? Bo z tego co doczytałam to dziś masz dzień kiedy miał być okres tak?
Beta rośnie od zagniezdzenia się zarodka a zarodek zagniezdza się od 6-12 dni u jednej to będzie w 10dniu po owu a u jeszcze innej w 6 wiec od tego zależy.

Gratuluję!
Verona robiła chyba z 4 dni przed spodziewaną miesiączka, więc ma prawo być niższa ;) u jednej zagnieżdżenie będzie po 6 dniach a u innej po 10, no i już giga różnica 😉

Jakos nie mam weny. Albo przyjaciolce wysle dane i jak sie nudzi to niech odswieza. Bo mnie juz jakos tak przybiloA ja wiemm...Od 9 rano sie stresuje odkad weszlam do labo. Teraz to mnie jedynie dól złapal....

Wiem jak to jest, ale pamiętaj, ze badania robią w kolejności w zależności od godziny oddania próbki. Wiec na pierwszy strzał idą wszystkie, które zebrali od otwarcia lab. Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce jak tylko wybiła punkt 7:00 rano. Otwierają się drzwi i ja pierwsza wchodzę. I co? Wynik badania bety miałam ok 17tej czy nawet po 17. Z tego co widziałam to Ty chyba tez w Diagnostyce robiłas :) To jeszcze chwila

reklama
No to probki z tego punktu pewnie dopiero po 12 zawiezli...
Wiem jak to jest, ale pamiętaj, ze badania robią w kolejności w zależności od godziny oddania próbki. Wiec na pierwszy strzał idą wszystkie, które zebrali od otwarcia lab. Ja robiłam prywatnie w Diagnostyce jak tylko wybiła punkt 7:00 rano. Otwierają się drzwi i ja pierwsza wchodzę. I co? Wynik badania bety miałam ok 17tej czy nawet po 17. Z tego co widziałam to Ty chyba tez w Diagnostyce robiłas :) To jeszcze chwila

Do góry